Zaferspor’lu Kızların Rakibi Konak Belediye Spordu..

Zaferspor’lu Kızların Rakibi Konak Belediye Spordu..

Play-Off maçlarına antrenman ve hazırlık maçları yaparak hazırlanan Zafer Sporlu Kızların bu haftaki konuğu Ülkemizi Avrupa kupalarında başarıyla temsil eden, Türkiye Birinci Lig Takımlarından Konak Belediye Spor takımıydı.

Tam gün Zafer Sporun misafiri olan Konak Belediye Sporlu Kızlar ile Zafer Sporlu Kızlar birlikte kahvaltı ederek güne başladılar. Ardından Soma Belediye TFF Tesislerinde hazırlık maçı yapıp yine Zafer Spor Tesislerinde beraber yemek yedikten sonra ilçemizden ayrıldılar.

Normal süresi 2-2 berabere biten maçı uzatma bölümünde 5-3 Konak Belediye Spor kazandı.

Ülkemizi şampiyonlar liginde temsil eden takımın hocası Ali Alanç “Soma’da böyle imkanlara ve sporculara sahip bir kadın futbol takımının bulunması bizi çok etkiledi. Çok yetenekli ve disiplinli sporculardan oluşan bir takımla mücadele ettik. Bundan sonrası için çok daha iyi ilişkiler içerisinde bulunup bizde buradaki sporcu potansiyelini değerlendirmek isteriz. En az 3-4 oyuncunun şu anda birinci ligde oynama potansiyeline sahip olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca bize mükemmel bir ev sahipliği yaptılar sabah kahvaltısından maç sonrası yemeğine kadar her detayı düşünmüşler kendilerine bu konu da da teşekkür ediyorum.” Dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN