Zaferspor’lu Kızlarımıza Antalya Şampiyonluk Ödülü

Zaferspor’lu Kızlarımıza Antalya Şampiyonluk Ödülü

Birinci lige çıkan kızlarımızı Antalya/Kaş’ta bulunan Türkiye’nin en önemli sosyal kamplarından birisi olan “Düşler Akademisi” yöneticileri davet etti.

16-22 Mayıs tarihleri arasında kamp programına katılacak kızlarımız sezonun yorgunluğunu atarken, bazı eğitim programlarına da katılacaklar.

Alternatif Yaşam Derneği Başkanı ve Düşler Akademisi Direktörü Ercan Tutal “Kuruldukları günden bu yana hikayelerini büyük bir keyifle takip ettiğimiz bu kızlar gerçekten harika. Bu sezon hepimize önce büyük bir heyecan ardında da müthiş bir mutluluk yaşattılar. Kampımızın kapısı sonuna ve sonsuza kadar onlara açık.” Dedi.

Takım kaptanlarından Meltem Uygeç “Öncelikle Ercan hocamıza ve uluslar arası gönüllüler ekibine takım olarak teşekkürlerimizi sunarız. Bize verdikleri değer ile yaptığımız işten daha keyif alır hale geliyoruz. Bizleri daha kendi şehrimizde kimse çay ısmarlamak için davet etmemişken, mücadele terimiz kurumadan kampa davet etmelerini çok anlamlı ve değerli buluyoruz. İyi ki varlar.” Dedi.ZAFERSPOR ANTALYADA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN