Zaferspor’lu Kaleciler Emin Ellerde

Zaferspor’lu Kaleciler Emin Ellerde

Zaferspor kaleci antrenörü olarak tecrübeli isim Mehmet Güvendiren ile anlaştı.

Soma’mızın yetiştirdiği ve bir çok kulüpte profesyonel kalecilik yapan spor insanı Mehmet Güvendiren artık Soma’nın gençlerini Zaferspor çatısı altında yetiştirecek.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada “Uzun zamandan beri kaleci yetiştirme konusunda sorunlar yaşıyorduk. Mehmet hocamız ile her konuda anlaşarak bu sorunumuzu çözdük. Mehmet hocamıza aramıza hoşgeldin diyor ve başarılar diliyoruz” dendi.

Zaferspor'lu Kaleciler Mehmet Güvendirene emanet

Kısaca Mehmet Güvendiren

15.04.1969 tarihinde Soma’da doğdu. Futbola 1985 yılında Soma Sotesspor’un alt yapısında kaleci olarak başladı. Aynı takımın alt yapı ve amatör takımında 1990 yılına kadar amatör olarak futbol yaşantısını sürdürdü. 1990 yılında ise Sotesspor’da profesyonelliğe ilk adımını attı. 4 Sezon Sotesspor’da kalecilik yaptıktan sonra profesyonelliğini devam ettirerek 2. Profesyonel ligde mücadele veren Afyonspor’a transfer oldu.
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi
Bu takımda play-off grubu dahil olmak üzere 4 futbol sezonunda forma giydi. Daha sonra sırasıyla profesyonel olarak 1998- 2000 yılları arasında 2. Profesyonel lig takımı Marmarisspor, 2000- 2001 yılları arasında Profesyonel lig takımı Soma Linyitspor, 2001- 2002 yılları arasında 2. Profesyonel lig takımı Giresun Bulancakspor, 2002-2005 yılları arasında da 2. Profesyonel lig takımı Boluspor’da oynadı.

Boluspor’dan sonra profesyonel futbol hayatına son veren Güvendiren, amatörlüğe dönüş yapıp, ilk sene futbol oynamadığı Somaspor’da ikinci sene 4 maç oynayarak faal futbol hayatını noktaladı.
SUAT GÜNDOĞAN
Futbol hayatı boyunda sarı ve kırmızı kartlarla arası hiç iyi olmayan Güvendiren, 9 maç Türkiye Kupası, 27 maç 2. Profesyonel lig play-off grubu, 145 maç 2. Profesyonel lig ve 186 maç 3. Profesyonel ligde olmak üzere toplam 367 müsabakada görev yaptı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN