Zaferspor’dan “Kızlar Okusun” Konseri

Zaferspor’dan “Kızlar Okusun” Konseri

Kurulduğu günden beri başarılı projelere imza atan Zafer Spor Yönetimi, yine önemli bir projeye imza atmak üzere bir çalışma başlattı.

SOMADASPOR

Bütün geliri üniversitede okuyan sporcu kızlara eğitim desteği olarak verilecek olan HALK KONSERİ Zafer Spor Tesislerinde yapılacak.

6 Eylül 2019 Cuma günü saat 20.30 da Zafer Spor Tesislerinde yapılacak olan konserde. İlçemizin sevilen müzik grubu Rezonans ve Hayal Band grupları sahne alacak.



Proje hakkında görüşlerine başvurduğumuz kulüp başkanı Hakan Arslancan “Biz bünyemizde bulunan sporcularımızın sadece sportif yetenekleri ile ilgilenmiyoruz, onların hayata hazırlanmaları için her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz.

Kızlarımız her geçen sene büyüyorlar, artık üniversiteye giden kızlarımız var ve onlar erkek egemen bir sporun bu şehirde sevilmesini sağladılar.

Halkımızın bu kızların eğitimi için gerekli desteği sağlayacağını düşünerek böyle bir proje hazırladık. Herkes 10 TL’lık bir davetiye alarak eğitime katkı sağlayabilir. Toplanan para oluşturulacak bir komisyon marifetiyle kızlarımıza dağıtılacaktır. Davetiyelerin temini konusunda gerekli duyurular ve satış noktalarını duyuracağız.
Bir davetiye alınız ve bir kızın okumasına katkı sağlayınız” dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN