Zaferspordan Bir Millî Sporcu Daha

Zaferspordan Bir Millî Sporcu Daha

Soma Zaferspor Bayan Futbol takımı oyuncusu 2005 doğumlu Rukiye Canbal U-17 Kız Milli Takımına davet edildi.

2-6 Temmuz 2021 tarihleri arasında İstanbul’da kamp yapacak olan U-17 Kız Milli Takım kadrosuna alınan Rukiye Canbal Zafer Spor camiasında büyük sevinç yarattı.

RUKİYE ÇAMBAL MİLLİ TAKIM

”Yolun Başında Olduğumun Farkındayım”

4 Yıldır Zafer Sporda futbol oynayan Rukiye, “Bu günleri hayal ederek çok çalıştım. Milli takıma çağrılmış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Yolun başında olduğumun farkındayım, bundan sonra daha çok çalışarak milli takımlarda kalıcı olmak istiyorum. Beni bu günlere hazırlayan Hakan hocama, bütün kulüp yönetimine, aileme ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kulübümü ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.” Dedi.

HAKAN ARSLANCANArslancan, ”Milli Takıma Çağrılması Tesadüf Değil”

Rukiye’nin hocası Hakan Arslancan, “Rukiye yetenekli ve disiplinli bir sporcumuz, milli takıma çağırılması asla bir tesadüf değil. Yeteneğini disiplinli çalışması ile birleştirdiği için başarılı oluyor. Kendisi bizi çok gururlandırdı. Bizde bütün yönetici arkadaşlarımız ile birlikte kendisine başarılar diliyoruz.” Dedi.

SOMA ZAFERSPOR BAYAN FUTBOL TAKIMIZaferspor Cazibe Merkezi Odu

Milli takıma daha önce de sporcular gönderen Türkiye’nin dikkat çeken kadın futbol kulübü Zafer Spor bölgemizdeki kadın futbolcular için bir cazibe ve eğitim merkezi oldu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN