Zaferspor’dan Anlamlı Mesaj ”Birlikte Başaracağız”

Zaferspor’dan Anlamlı Mesaj ”Birlikte Başaracağız”

8 Mart Dünya Kadınlar gününde Zafer Spor Kadın Futbol Takımı kaptanı Ayla Yılmaz ve takım arkadaşlarından anlamlı proje.

Zaferspor Kadın Futbol Takımı kaptanı ve aynı zamanda kalecisi olan Ayla Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde bloğumuza konuştu.


Zaferspordan Anlamlı Mesaj Birlikte Başaracağız

Başarılı kaptan sözlerine şöyle başladı:

“Bizler Zafer Spor Kulübü kadın futbol takımının kaptanları ve sporcuları olarak çok çalıştık. Erkek egemen bir sporun içerisinde her türlü cinsiyet ayrımcılığına rağmen ilçemizde bir kadın futbol takımını var ettik.
Çalışmalarımızın sonucu olarak birçok başarı elde ettik. Bizler artık yalnız kalmayı, yalnız mücadele etmeyi istemiyoruz. Soma’nın kadınlarının desteğine ihtiyacımız var. Soma’da eğitim, iş, meslek, sanat, spor ve sadece ev hanımı olarak hayat başarısı sağlamış bir çok kadın var. Birbirimizden ilham almaya ihtiyacımız var.

Tek başımıza başarmak yerine daha iyilerini BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZA inanıyoruz. Bizim gibi kızlara cesaret vermek, öncülük etmek ve geleceklerine ışık tutmak için, Zafer spor kadın futbol takımı sporcuları olarak; ”Birlikte Başaracağız” hareketini başlatıyoruz ve Soma’daki bütün kadınları hareketimize katılmaya davet ediyoruz.”diyerek sözlerini  bitirdi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN