Zaferspor’dan Altıntaş ve Tulup’a Teşekkürler

Zaferspor’dan Altıntaş ve Tulup’a Teşekkürler

Zafer Spor Kulübünden Kaymakam Ahmet Altıntaş’a Ve Belediye Başkanı Ali Tulup’a Teşekkür.

Soma’da özellikle çocuk, genç ve kadınlar için başarılı çalışmalar yürüten Zafer Spor Kulübü yönetimi, sporcuları ve velileri, kahvaltı programında bir araya geldikleri Ahmet Altıntaş ve Ali Tulup‘a kulüplerine sağladıkları destekler için teşekkür ettiler.

Ekonomik ömrünü tamamlayan halı saha brandasının değişimi konusunda büyük gayret gösteren ve değişimini sağlayan Ali Tulup ve Ahmet Altıntaş çocukların sağlıklı ortamda spor yapmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

SOMA ZAFERSPOR KULÜBÜ

Zafer Sporun Emekçi Kadınlarının Ve Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de Kutladılar.

Toplantının 8 Marta denk gelmesi ile kulüp çalışanı ve sporcu velisi kadınların da günü kutlayan Ahmet Altıntaş ve Ali Tulup çocuklarını önemseyerek yanlarında olan annelere de çiçek vererek sevgi ve saygılarını ifade ettiler.


Arslancan’dan Teşekkür.

Kulüp Başkanı Hakan Arslancan “Zor zamanlarda her konuda yardımımıza yetişen Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Onlarında işlerinin zorluğunu biliyoruz. Bütün bu zorluklara rağmen samimi olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini görüyoruz. “ dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN