Zaferspor’dan Altay’a Futbol Karakteri

Zaferspor’dan Altay’a Futbol Karakteri

TFF Kadınlar 1.Lige hazırlık kapsamında çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız, bu kampta 2. hazırlık maçını Turkcell Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden Altay ile yaptı.

Hakan Arslancan, Mehmet Güvendiren ve Ayla Yılmaz nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Zaferspor, bugün (perş) Linyit Stadı’nda oynadığı hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Altay’ı 3-2 mağlup etti..

Soma Zaferspor Bayan Futbol takımı

Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız Altay karşısında sahaya: 1-Meryem Alataş, 7-Şevval Üstünsoy, 4-Rukiye Canbal, 5-Muazzez Şaş, 6-Elif Çetin, 19-Meltem Uygeç, 13-Ezgi Belge, 11-Begüm Güner, 9-Seher Semerci, 18-Gülnur Kılıç Ve 10-Damla Kaya on biri ile çıktı.

8-Esmanur Çayıroğlu, 15-Ayşe Güzelyurt, 2-Aleyna Çayıroğlu, 14-Cemre Kılıç, 3-Aleyna Yiğit Ve 17-Esmanur Çilingir oyuna sonradan girerek takıma katkı sağlayan oyuncular oldu. Miray, Melis, Sudenil, Hatice, Ayşe ve E.Ok ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

ALTAY BAYAN FUTBOL

İlk Gol Misafir Ekipten Geldi.

Linyit Stadında oynanan müsabakanın 10.dakikasında Kübra Gözmener‘in golüyle 1-0 geriye düşen Zaferspor, 25.dakikada Meltem Uygeç‘in ceza sahası dışından attığı mükemmel golle eşitliği yakaladı:1-1

Süper Lig temsilcisi Altay, 38.dakikada Suzan Durmaz‘ın uzak mesafe golüyle skoru 1-2 yaptı bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.



Begüm Güner Yıldızlaştı

Begüm Güner Yıldızlaştı

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçiren Zaferspor’lu bayanlar, Begüm Güner‘in bir birinden güzel iki golüyle, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Yeni Sezon öncesi Umut Verdiler

Yeni Sezon Öncesi İyi Sinyal Verdiler

Zaferspor’lu kızlarımızın güçlü rakipleri karşısında iki sefer geriye düşmesine rağmen özellikle ikinci yarıda müthiş bir oyun karakteri ortaya koymaları bizlere ilerisi için çok iyi sinyaller verdi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN