Zaferspor’da Zorlu Maçın Hazırlıkları Sürüyor

Zaferspor’da Zorlu Maçın Hazırlıkları Sürüyor

TFF Bayanlar 2.Lig C-Grubu 6.hafta maçında 12 Mart Cumartesi günü Aydın deplasmanında 7 Eylül Gençlikspor’a konuk olacak Zaferspor Bayan Futbol Takımı, bu önemli maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Ertem gözetiminde sürdürüyor

Dördüncü hafta Soma Atatürk Stadı’nda konuk ettiği Afyon İdmanyurdu’nu 1-0 geriye düştüğü maçta Seda Şahin, Cennet Övünçkan (2) ve Başak Yerli’nin golleriyle 4-1 mağlup eden Zaferspor, beşinci haftayı bay geçmişti.

Ertem, Aydından puanlarla döneceğiz

Ertem, ”Aydından puanlarla döneceğiz”

Bay oldukları haftayı çok iyi çalışarak geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Mehmet Ertem, 5.hafta sonunda aynı puana sahip Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor maçından puan ve ya puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Zorlu maç öncesinde oyuncu kadrosu anlamında bazı eksikleri olsa da Aydından puanla dönecekleri dile getiren Teknik Direktör Mehmet Ertem, Manisa ve Soma’mızı en iyi şekilde temsil edebilmek için çok çalıştıklarını bunun da meyvelerini ligde iyi neticeler alarak sürdürmek istediklerini söyledi.

Arslancan, Teknik ekip ve takımıma güveniyorum

Arslancan, ”Teknik ekip ve takımıma güveniyorum”

Zaferspor kulüp başkanı Hakan Arslancan, zorlu maç öncesinde teknik ekip ve oyuncularına güvendiklerini belirterek maçla ilgili şunları söyledi: ” Ligin boyu her geçen hafta kısalıyor ve her puan altın değerinde, her maça bu ciddiyet ile hazırlanıyoruz Deplasmanda Cumartesi günü oynayacağımız 7 Eylül Gençlikspor maçından puan ve puanlarla dönmeyi arzuluyoruz. Bugün Şehzadeler Belediyesi’nin organizasyonu ile Özge Kanbay anısına düzenlenen Kadınlar Futbol Turnuvası’na katılacağız. Bu turnuva bir nevi Cumartesi günü oynayacağımız zorlu karşılaşmanın provası olacak.”dedi.

Bağlantılı Haberler

Horozkentspor 3-2 Zaferspor
Zaferspor’lu Kızlarımız Bursa’dan Puanla Döndü
Zaferspor Bayan Futbol Takımında Hedef 3 Puan
Zaferspor İlk Hafta Bursa Deplasmanında
Zaferspor Bayan Futbol Takımı C Grubunda
Zaferspor’un Hedefi Birinci Lig

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN