Zaferspor’da Milli Heyecan..

Zaferspor’da Milli Heyecan..

2005 doğumlu oyuncuların tüm Türkiye genelinde Milli Takım seçmeleri yapılmaya devam ediyor.

Milli takım için önce bölge karmaları tespit ediliyor daha sonra bu oyunculardan milli takım oluşturuluyor.

HABER:SOMADASPOR.COM

Geçtiğimiz haftalarda Akhisar da, daha sonra Manisa da düzenlenen seçmelere yüzlerce genç oyuncu katıldı. Manisa dan sadece 7 oyuncu seçildi ve bir tanesi Zafer sporlu İdris Ersoy oldu.

İdris dört senedir Zafer spor forması ile bir çok başarılara imza attı. Attığı golleri kazandığı gol krallıkları saymakla bitmez. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulunda öğrenim hayatına devam eden İdris Ersoy salı günü İzmir de düzenlenecek olan son aşama bölge karması kampına davet edilerek somanın adını Ege bölgesine duyurmuş oldu. Antrenör Oktay Çabuk; ”İdris bizim öz evladımız. Dört senedir kendisiyle bir çok başarı kazandık. Bir çok takım onu kadrosuna katmak istiyor. İlerleyen zamanlarda adını tüm Türkiye duyacak. Hem Soma’mızın hem de kulübümüzün ismini herkese duyurduğu için kendisiyle gurur duyuyorum” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN