Zaferspor’da Kaptanlar Belli Oldu

Zaferspor’da Kaptanlar Belli Oldu

Yeni sezonda TFF Kadınlar 1.Liginde mücadele edecek Soma Zaferspor Kadın Futbol takımının kaptanları belli oldu.

Ezgi Belge (13 numara)  takımın birinci kaptanı olurken, ikinci kaptanlığa Meltem Uygeç, üçüncü kaptanlığa da Ayla Yılmaz getirildi

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Zaferspor Kulüp Başkanı Hakan Arslancan , yönetim ve teknik kadronun takım kaptanlarını belirleme noktasında fikir birliğine vardığını söyledi.

Dört sezon önce Turgutlu Belediyespor‘dan transfer edilen tecrübeli futbolcu Ezgi Belge‘nin takım kaptanlığına getirildiğini bildiren Hakan Arslancan, yine bünyemizde bulunan ve yıllardır takımın formasını başarıyla terleten Meltem Uygeç‘inde ikinci kaptan olduğunu kaydetti. Meltem gibi uzun yıllardan beri kadroda yer alan bir diğer isimde Ayla Yılmaz‘ında üçüncü kaptanlık sorumluluğunun verildiğini vurgulayan Arslancan, aldıkları bu kararın hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, takım kaptanlarının da aldıkları sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını ifade etti.

Sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz

Öte yandan, takım kaptanlar Ezgi Belge, Meltem Uygeç  ve Ayla Yılmaz’da teknik heyet ve yönetim kurulunun kendilerini takım kaptanlığına layık görmesinden dolayı memnun olduklarını belirttiler. Aldıkları sorumluluğun bilinciyle hareket ederek takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen kaptanlar, tüm futbolcu arkadaşlarıyla birlikte takımımızı en iyi yerlere taşımak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını dile getirdiler.

Hazırlıklar sürüyor

2022-2023 sezonu öncesi hazırlıklarını Soma Linyit Stadı’nda tüm hızıyla devam ettiren Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı‘nda, yeni transferlerin takıma katılmasıyla beraber çalışmalar da hız kazandı. Hakan Arslancan, Mehmet Güvendiren ve Ayla Yılmaz nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla hazırlanan Zaferspor’lu bayanlar, fiziksel ve taktiksel anlamda yapılan çalışmalarla üstüne katarak yol almaya devam ediyor.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN