Zaferspor’da 7 Eylül Hazırlıklar Tamamlandı

Zaferspor’da 7 Eylül Hazırlıklar Tamamlandı

TFF Bayanlar 2.Lig C-Grubu 6.hafta maçında 19 Mart Cumartesi günü Aydın deplasmanında 7 Eylül Gençlikspor’a konuk olacak Zaferspor Bayan Futbol Takımında hazırlıklar tamamlandı.

12 Mart Cumartesi oynanması gereken 7 Eylül Gençlikspor-Soma Zaferspor Bayan Futbol takımları arasındaki karşılaşma tüm yurtta olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta kaydırılmıştı. 19 Mart Cumartesi günü oynanacak bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız, yarın öğle saatlerinde Aydın’a hareket edecek.

Bayan Futbol takımımız, 5.hafta sonunda 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 7 puanla 3.sırada yer alıyor. Zaferspor’lu kızlarımız, ligin 5.haftasını bay geçmişti.

Rakip Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor ise, 5 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ile 10 puanla 2.sırada yer aldı.

Karşılaşmayı Çağrı Çetin yönetecek

Aydın İlhami Ortekin Spor Tesislerinde oynanacak zorlu karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemlerinden Çağrı Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını Gözde Kan ve Gamze Utangeç yapacak.

HAKAN ARSLANCAN

Arslancan, ”Yenecek güçteyiz”

Kulüp başkanı Hakan Arslancan, zorlu maç öncesinde takımda sakatlığı bulunan kaleci Sude Mihri Çaınar’ın haricinde eksik oyuncularının  olmadığını söyledi. Arslancan,  ”Maçların ertelenmesi ile okul maçlarında olan sporcularda döndü. Kritik bir maç olacak yenersek yüzde altmış işi tamamlarız. Yenecek güçteyiz.”dedi.

CENNET ÖVÜNÇKAN

Takımın en önemli kozu ‘Cennet’ olacak

Ligin dördüncü haftasında Soma Atatürk Stadı’nda Afyon İdmanyurduspor ile oynanan maçta 18 ve 41.dakikalarda  iki harika gole imza atan forvet oyuncusu Cennet Övünçkan, Aydın’da takımın en önemli kozu olacak.

zaferspor u 13 kız futbol takımı

Minik Kızlarımızdan büyük başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “23 Nisan Mahallede Maç Var” Şampiyonası kapsamında Manisa’mızı kız futbol kategorisinde temsil eden Zaferspor’lu U13 Takımımız, ilk maçında Afyon takımını 7-1, ikinci maçında ise  Eskişehir temsilcisi 5-0 mağlup ederek finale çıkmayı başardı.

6.Haftanın Programı şöyle:

19.03.2022 12:00 Ankara Metropol-Afyon İdmanyurdu
19.03.2022 12:00 7 Eylül Gençlik-Soma Zafer Spor
20.03.2022 12:00 Bursa Soğanlı-Horozkent

Bağlantılı Haberler

Zaferspor 4-1 Afyon İdmanyurdu
Horozkentspor 3-2 Zaferspor
Zaferspor’lu Kızlarımız Bursa’dan Puanla Döndü
Zaferspor Bayan Futbol Takımında Hedef 3 Puan
Zaferspor İlk Hafta Bursa Deplasmanında
Zaferspor Bayan Futbol Takımı C Grubunda
Zaferspor’un Hedefi Birinci Lig

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN