Zaferspor’a Kadın Girişimciden Büyük Destek

Zaferspor’a Kadın Girişimciden Büyük Destek

Zaferspor Kadın Futbol Takımına Kadın Girişimciden önemli destek. Zafer Spor Kadın Futbol takımına, Soma Beko bayii iş kadını Betül Eren’den büyük destek.

İlçemiz Soma’yı Kadınlar 1.Liginde temsil edecek Medigün Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımıza Tesislerde gerçekleşen malzeme teslim törenine, Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Soma Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ekşi, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak, Soma İlçe Gençlik Spor Müdürü Dilek Mert, Soma TSO Başkanı Cem Doğan, Medigün Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kotan, Zafer Spor Yönetimi ve sporcular katıldı.

Betül Eren

Betül Eren, ”Zafer Sporun bir kulüp değil, sosyal proje olduğunu gördük.”

Medigün Zafer Spor Tesislerinin bütün elektronik ve beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılayan Soma Beko Bayii Betül Eren “ Soma’da doğup, büyüyen ve ticaret yapan bir iş kadını olarak, Soma’da ihtiyaç sahiplerine irili ufaklı yardımlarımız oluyor. Buraya gelip gördüğümüzde Zafer Sporun bir kulüp değil, sosyal proje olduğunu gördük. Soma’mızı çok başarılı bir şekilde kadın liglerinde de sportif olarak temsil ediyorlar. Bu başarılı projede küçükte olsa katkımız olduğu için kendimizi mutlu hissediyoruz. Projenin destek bulması ile buradaki kızlarımız daha iyi yerlere gelebilecektir. Bu projenin doğmasında ve büyümesinde emeği geçen herkese kadınlar adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.” dedi.

Plaketi Soma Kaymakamı Fatih Akkaya takdim etti

Plaketi Soma Kaymakamı Fatih Akkaya takdim etti.

Betül Eren’e Zafer Spor Yönetimi adına Soma Kaymakamı Fatih Akkaya tarafından plaket takdimi yapılarak teşekkür edildi.

Bekir Kotan

Bekir Kotan ”Özellikle kız çocukları için yapılan projeleri çok önemsiyoruz.”

2021-2022 sezonunda takıma önemli katkılar sağlayarak birinci lige çıkmasını sağlayan ve aynı zamanda kulübün ana sponsoru olan Medigün Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kotan’da bir konuşma yaptı. Bekir Kotan ”Özellikle kız çocukları için yapılan projeleri çok önemsiyoruz. Bu projeye başladıkları günlerde tanıştığım kulüp yönetiminin yapmak istedikleri ile ilgili heyecanını ve azmini gördüm. Elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık, destek olmaya devam edeceğiz. Kızlarımız için kim bir verirse biz on mislini vermeye hazırız. Yeter ki kızlarımız bir yere gelsin.” dedi. Soma Kaymakamı Fatih Akkaya tarafından desteklerinden dolayı Bekir Kotan’a da plaket takdimi yapıldı.

Zaferspor'a Kadın Girişimciden Büyük Destek

Hakan Arslancan, ”Kadın ve erkek bir vücudun iki bacağı gibidir.”

Zaferspor Kulüp yönetimi adına konuşan Hakan Arslancan “Yaptığımız işi değerli bularak bizlere destek olan Betül Eren’e ve Bekir Kotan’a Zafer Spor ailesi olarak teşekkür ederiz. Bu gün bizleri kırmayarak davetimize icabet edenlere de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler; sizler gibi yardım seven insanların desteklerini en doğru şekilde değerlendirerek fayda yaratmaya çalışıyoruz. Kadın ve erkek bir vücudun iki bacağı gibidir. Bir bacağı güçlü, bir bacağı güçsüz insan nasıl hızlı koşamaz ise, bir cinsini çağın gereklerine göre yetiştirmiş, bir cinsini ise ihmal etmiş toplumlar, dünyanın diğer toplumlarıyla yaptığı yarışta başarılı olamazlar. Bizler de erkek egemen bir sporda kızlarımızı çağın gereklerine uygun yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu çabamızda bizlere irili ufaklı yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN