Zaferspor U-13 Kız Futbol Takımı Antalya Yolcusu

Zaferspor U-13 Kız Futbol Takımı Antalya Yolcusu

Medigün Zafer Spor U-13 Kız Futbol Takımı Eğitim ve Sosyal Gelişim Kampı için Antalya Kaş’a gitti.

Zafer Sporun gelecekte A takım kadrosunu oluşturacak 2007-2008 doğumlu üst düzey sporculardan oluşan kafile 3-8 Temmuz 2021 tarihleri arasında sportif ve sosyal gelişim amaçlı bir kamp eğitimi alacak.

Kamp süresince futbolun yanı sıra scuba, yüzme, binicilik, treking ve çeşitli atölye eğitimleri de alacak olan sporcular yeni bilgiler almış, sosyal yönden daha gelişmiş olarak Soma’ya dönecekler.

Kulüp ve kafile başkanı Hakan Arslancan, “Günümüzde iyi bir sporcu olabilmek için sadece o sporu iyi yapmak yeterli olmuyor, kişisel olarak kendini başka konularda geliştirebilenler, bir yabancı dil bilenler bulundukları grupta fark yaratıyorlar. Bizde sporcularımızın sportif gelişimlerinin yanında, sosyal gelişimleri için de imkanlar ölçüsünde çaba sarf ediyoruz. Kaş kampı da bu anlamda çok faydalı olacak bir süreç. Kamp için destek olan Soma Kaymakamı sayın Fatih Akkaya‘ya, Belediye Başkanımız Sayın Ali Tulup’a, organizasyonun da bize yardımcı olan Soma’da Önce Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı sayın Nurşen Karakaş‘a, Medigün Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bekir Kotan’a kulübümüz ve kızlarımız adına teşekkür ederiz. ” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN