Zaferspor, Turgutlu Belediyespor’a Rovanşı Vermedi:3-1

Zaferspor, Turgutlu Belediyespor’a Rovanşı Vermedi:3-1

TFF Kadınlar 3. Lig 16.grupta 2.yarı karşılaşmaları başladı.

İlk yarıyı 15 puanla lider tamamlayan Soma Zaferspor, 12 puanla ikinci sırada yer alan Turgutlu Belediyespor’la Atatürk Stadında karşılaştı.

Not: karşılaşmaya ait fotolar Foto Galeri bölümüne yüklenecektir..

Karşılaşmada Günsoy Kaya, Meryem Aydın ve Tuğba Kaya görev yaptı.

Soma Zaferspor, zaman zaman rakibi karşısında zor anlar yaşasa da, defansın yerinde ve zamanında yaptığı hamlelere ilave olarak kalede Ayla’nın müthiş kurtarışları da eklenince rakibe fazla gol şansı vermediler.


Bütün bunlara bağlı olarak ta; büyük takım olma özelliğini sahaya iyi yansıtıp 28. dakikada Selis Demirci, 82.dakikada Çağıl Ersun ve 90+2.dakikada Begüm Güner‘in golleriyle haftayı da kayıpsız kapatmayı başardılar..  ALIŞIK OLDUĞUMUZ TABLO
Rakipleri karşısında futbolun gereksinimlerini harfiyen yerine getiren Soma Zaferspor, her maç olduğu gibi bu maçta da 90 dakikanın sonunda haklı galibiyetin getirdiği sevinci ekip olarak objektiflere poz vererek kutladılar.. Kutluyoruz..

SOMA ZAFERSPOR 3-1 TURGUTLU BELEDİYESPOR

STAD:Soma/Atatürk
HAKEMLER:Günsoy Kaya Meryem Aydın Tuğba Kaya
ZAFERSPOR:Ayla-Aybüke-Emine-Şevval-Seda-Berfin-Semanur-Selis-Sevgi-Meltem-Canan
YEDEKLER:Merve,Begüm,Kader,Aslıhan,Çağıl,Gökçe,Sinem
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

TURGUTLU BLD.SPOR:Gözde-Pelin-Beste-Begüm-Hacer-Gözde-Özün-Naciye-Gülten-Esra-Öznur
YEDEKLER:Hatice,Eylem,Gülnaz,Ayşenur,Yonca,Hamdiye,Hande
YÖNETİCİ:Ezgi Mestanlı
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.28 Selis Demirci, dk.82 Çağıl Ersun, dk. 90+2 Begüm Güner (Zaferspor), dk.90+4 Naciye Kara (Turgutlu)

STATÜ

Bilindiği üzere; 16 grupta, toplamda 98 takımın mücadele edeceği ligde, sezon sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar play-off turuna çıkmaya hak kazanacak. Play-off’lar bölgesel olarak 1-4, 5-8, 9-12, 13-16. grupların eşleşmeleri çerçevesinde belirlenecek. Play-off’ların birinci turunda grup birincileri grup ikincileri ile eşleşecek. Aynı gruptan gelenler ilk turda karşılaşmayacak.

somadaspor.com 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN