Zaferspor Rakiplerini Yedi Bitirdi

Zaferspor Rakiplerini Yedi Bitirdi

Futbolda Zafer Spor takımları haftaya yedişer gollü galibiyetle hızlı başladı.

SOMADASPOR

Genç kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakasında Manisa Ertuğrul Dilek Sahasında saat 14.00 de Şehzadeler 8 Eylül ile karşılaşan Zaferspor’lu Genç Kızlarımız, rakibini Selis(3), Semanur, Başak, Elif ve Canan’ın golleriyle 7-0 mağlup etti. Zafer Sporlu Genç kızlarımız aldıkları bu farklı sonuçla turnuvaya iyi bir başlangıç yapmış oldu.





Aynı saatlerde Akhisar Kovalık sahasında U-12 liginde Gölmarmara Spor ile karşılaşan Zafer Spor U-12 Erkek takımı da ablaları gibi rakip kale ağları Osman(4), Efe, Semih ve Bayram’ın golleriyle yedi kez havalandırdı.

Karşılaşmalarla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Hakan Arslancan “ Bu hafta çok yoğun bir maç trafiğimiz var. Genç Kız Takımızla 3 defa, Erkek U-15 Takımızla play-of maçları için 2 defa Manisa’ya, U-12 takımız ise U-12 Ligi için 2 defa Akhisar’a gidecekler. Kulüp yönetimimiz ve antrenörlerimiz ile bu trafiği aksaksız şekilde yönetmeye ve başarmaya çalışıyoruz. Bazı sporcularımızı kulüp tesislerinde yatırıp iyi dinlendirip, iyi besleyip kuvvetli tutmaya çalışıyoruz. Maç önü ve maç sonrası beslenmelerine önem veriyoruz. Bu işin planlaması ve finansmanı için çaba sarf eden yönetim kuruluma ve antrenörlerime kulüp çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Başarı bir ekiple mümkün oluyor ve başta sporcularımız olmak üzere bütün ekibimiz elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu arada ulaşım konusunda büyük güçlükler yaşıyoruz. Zor anlarımızda bize bütün araçlarını seferber eden İstasyon Mahallesi Muhtarımız İbrahim İlhan’a ayrıca teşekkürümü belirtmek isterim.”





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN