Zaferspor Kick Boks’ta Madalya ya Doymuyor

Zaferspor Kick Boks’ta Madalya ya Doymuyor

Soma Zaferspor Kick Boks Takımı, İzmir’de 390 sporcunun katılımıyla gerçekleşen İller Arası Kick Boks Ege Şampiyonasından 8 madalya ile döndü.

Soma Zaferspor Kick Boks Takımı, 10 sporcu ile katıldığı turnuvada; Ahmet Efe Yıldırım, Tunahan Kaya ve Ahmet Emircan İkiz altın madalya, Sena Telligöz, Ali Faruk Dikici, Batuhan Girginler Şükran Tokur gümüş madalya, İsmail Mert Topuz da bronz madalya alarak büyük başarıya imza attı.

Kick Boks Takım Antrenörlüğünü yapan Serkan Kurtbey ve Gökhan Kurtbey; haftanın belirli günlerinde yaptıkları çalışmalarla sporcuları en iyi şekilde hazırlayıp, başarılı olabilmeleri için çok büyük emek verdiklerini ve her geçen günde emeklerinin karşılıklarını aldıklarını ifade ettiler.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN