Zaferspor Kick Boksta Başarılara İmza Atıyor..

Zaferspor Kick Boksta Başarılara İmza Atıyor..

Soma Zafer Spor’lu Kick Bokscular 3-4 Mart Tarihlerinde İzmir’de düzenlenen iller arası Kick Boks müsabakalarında ilçemizi başarı ile temsil ettiler.

İki gün boyunca yapılan müsabakalarda Emir Kaan İnce gümüş madalya Mustafa Ata İkiz ve Ramis Cem ise bronz madalya aldılar.

Faaliyet gösterdiği her alanda başarılı işlere imza atan Zafer Spor Yönetimi bu konuda da başarılı olma konusunda emin adımlar atıyor.

YENİ OLMAMIZA RAĞMEN ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz kulüp başkanı Hakan Arslancan “Kick Boks şubemiz yeni faaliyete geçmiş olmasına rağmen iyi ve disiplinli çalışarak kendini geliştiriyor, gelecekte daha başarılı işlere imza atacağımızdan eminim. Bu konuda zamana ihtiyacımız var. Özellikle hocalarımız Serkan ve Gökhan Kurtbey kardeşler çocuklarımızın gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN