Zaferspor, ”Gol” Oldu Yağdı!

Zaferspor, ”Gol” Oldu Yağdı!

Manisa U-16 Liginde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Soma Zaferspor, Muradiye Belediyespor’u deplasmanda adeta gol yağmuruna tuttu.
Dursun ve Umut’un yıldızlaştığı karşılaşmada, rakibini 14-0 mağlup etti.
Kırmızı-siyahlılara farklı galibiyet getiren golleri:Dursun (5), Umut (4), Taha (2), Berk (2) ve Cengizhan kaydetti.

OKTAY ÇABUK, ”İNANCIMIZ TAM”
Karşılaşma sonrasında açıklama yapan takımın başarılı teknik adamı Oktay Çabuk, şunları söyledi:
”Somanın geleceği olan gençlerimize inancımız tamdır. Bir yaş küçüklerle yaptığımız bu mücadele de aldığımız sonuçlar bizlerin ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor. Bizler gençlerimize güvendik, onlarda bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Bugün sahada mükemmel mücadele eden ve oynayan oyuncularımı kutluyorum”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN