Zaferspor Çocuk ve Gençlere Umut Olmaya Devam Ediyor

Zaferspor Çocuk ve Gençlere Umut Olmaya Devam Ediyor

Yaz dönemi çalışmalarında Soma’lı çocuk ve gençlere bir çok konuda ücretsiz kurslar veren Zafer Spor Kulübü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SOMADASPOR

Özellikle Zafer ve İstasyon Mahallelerinin çocuk ve gençlerine umut olan Zafer Spor Kulübü sosyal faydalı bir kulüp olarak dikkat çekiyor.

HAKAN ARSLANCANÇalışmalar hakkında görüşlerine başvurduğumuz kulüp başkanı Hakan Arslancan “Her geçen sene katılım ve kurs çeşitliliğimiz artıyor . Bu yaz kulübümüzde futbol, voleybol, masa tenisi, gitar, satranç ve Kur’an kursları veriyoruz. Bu bağlamda 432 çocuk ve gencimiz bu kursların 2 veya 3’üne katılıyor. Bu şekilde 1000’nin üzerinde kursiyere hizmet vermeye çalışıyoruz. Şu anda kulübümüzde 3 Futbol antrenörü, 2 Voleybol antrenörü, 1 masa tenisi antrenörü, 1 Gitar ve satranç hocasıyla 6 din görevlisi Kur’an kursu hocası çalışıyor.

Bütün bu kursların planlanması, niteliği, eğitim yardımcı malzemelerinin tedariki, tesisin temizliği, bakımı ve idamesi, çocukların emniyeti ve güvenliği için kulüp yönetimim ve eğitimcilerimiz ile çok yoğun çalışıyoruz.

Ayrıca küçük gruplar halinde geziler düzenleyerek çocuklarımızın sosyal gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Sivil toplum örgütlerinin ana amaçları toplumda sosyal fayda yaratmak, faaliyet alanlarında kolay erişilebilir eğitim ve üretim zeminleri yaratmak ve bu faaliyetlerden birtakım ürünler ortaya çıkartmak olmalıdır. Biz bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Daha iyi bir Türkiye için her yönüyle daha nitelikli bir gençlik yetiştirmek gerektiğine inanıyor ve özellikle dezavantajlı durumda olan iki mahallemizin çocukları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Bu çalışmalarımız esnasında Soma Kaymakamlığından, Soma belediyesinden, İstasyon ve Zafer Mahallesi Muhtarlıklarından, Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünden, ilçe müftülüğünden destekler alıyoruz. Bu çalışmalara destek olan herkese çocuklarımız adına teşekkür ederim.” dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN