Zaferspor, Bursa Ağaköyspor Engeline Takıldı!

Zaferspor, Bursa Ağaköyspor Engeline Takıldı!

Bayanlar 3.Lig’de ikinci yarı karşılaşmaları başladı.
5.Grupta ilk yarıyı topladığı 8 puanla zirvede tamamlayan Soma Zaferspor, ilk yarıda deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Bursa Ağaköyspor ile Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. (maç fotolarını görmek için buraya tıklayınız)

SOMADASPOR

Yeni transfer Selin Sivrikaya, Nilsu Ağı ve Gülşah Akbaba’nında forma giydiği maçta Zaferspor Bayan Futbol Takımı, Bursa Ağaköyspor ile 1-1 berabere kaldı..

Karşılaşmayı İzzet Özeren-Çiğdem Fırat ve Osmancan Açıklar hakem triosunun yönetti.

Maça hızlı başlayan misafir ekip, 4.dakikada öne geçti. Sinem Uslu’nun arka direğe kestiği topu, Seher Köksal kafayla ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan Zaferspor, ikinci yarının 49.dakikasında yeni transferi Nilsu Ağıl’ın hafif sol çaprazdan attığı güzel golle eşitliği yakaladı:1-1

Karşılaşmanın kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca karşılıklı atılan gollerle maç 1-1 berabere bitti.




Bu sonucun ardından puanını 9’a çıkaran Zaferspor, Çamlıca Gençlikspor’u 3-2 mağlup edip puanını 10 yapan Eskişehir Öncüspor’un ardından ikinci sıraya geriledi. Hakan Arslancan’ın talebeleri önümüzdeki haftayı maç oynamadan bay geçecek..

ARSLANCAN, ”ZOR BİR GRUPTA OYNUYORUZ”
Takım antrenörü Hakan Arslancan, ”Bu sezon daha zor ve çekişmeli bir grupta oynuyoruz. 4 takım birbirine yakın güç seviyesinde. Böyle maçlar oynamak gelişme adına bizim için daha faydalı.Yaş ortalaması küçük bir takımız ileride daha iyi olacağız”dedi.




Zaferspor önünde 4.dakika Seher Köksal’ın kafayla attığı golle 1-0 öne geçmelerine rağmen galibiyeti koruyamayan Ağaköyspor, play-off yolunda çok önemli iki puanı Soma’da bıraktı. Puanını 8’e çıkaran Bursa ekibi, 3.sıradaki yerini korudu.

SOMA ZAFERSPOR 1-1 AĞAKÖYSPOR
STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:İzzet Özeren-Çiğdem Fırat-Osmancan Açıklar
ZAFERSPOR:Ayla-Fatma-Burçak-Canan-Rabia-Begüm-Selin-Gülşah-Şevval-Selis-Nilsu
YEDEKLER:Merve, Sinem, Seda, Kader, Semanur, Elif, Ebru
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

AĞAKÖYSPOR:Kardelen-Melike-Şengül-Duygu-Kübra-Seher-Zehra-Azra-Sinem-Tuba-Gamze
YEDEKLER:Aslı, Ömrüye, Selenay, Özlem, Kader
TEKNİK SORUMLU:Yusuf Arık
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.4 Seher Köksal (Ağaköyspor), dk.49 Nilsu Ağıl (Zaferspor)




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN