Zaferspor Bayan Futbol Takımımız Manisa Deplasmanında..

Zaferspor Bayan Futbol Takımımız Manisa Deplasmanında..

TFF Bayanlar 3.Lig 5.Grupta mücadele eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, ligin 4.haftasında Manisa deplasmanında Şehzadeler Sekiz Eylül Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Soma Zaferspor Bayan Takımımız, bu maç öncesinde oynadığı iki karşılaşmada bir beraberlik bir galibiyet ve 4 puanla, üç maçta 7 puanı bulunan Ağaköyspor’un ardından 2.sırada bulunuyor.
Şehzadeler 8 Eylül Takımı ise oynadığı 2 maçta da puanlarla tanışamadı.

9 Aralık Pazar Günü saat 13:00’de 8 Eylül Sentetik Sahada oynanacak karşılaşmayı Semih Başkesen, Meryem Aydın ve Fırat Kocacık hakem üçlüsü yönetecek.

Gruptaki bir diğer karşılaşma 3 puanla 3.sırada bulunan Eskişehir Öncüspor ile lider Ağaköyspor arasında gerçekleşecek. Tüm bayan futbol karşılaşmalarına buradan bakabilirsiniz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN