Zaferspor Bayan Futbol Takımı VİDEO

Zaferspor Bayan Futbol Takımı VİDEO

Bugün tozlanmaya yüz tutmuş arşivimizden kadın futbolunun başarılı takımlarından Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımının aldığı başarılı sonuçları, sevinçlerini ve estantenelerini sizinle paylaşmak istedik..

TFF Kadınlar 2.Ligi takımlarından Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, profosyonel liglerde oynadığı ve aldığı başarılı sonuçlarla adından bir hayli söz ettirmişti.

Hakan Arslancan önderliğinde kurulduğu günden beri başarıya endeksli futbollarıyla göz dolduran Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, bayan futbolunda Soma’mızın ve Manisa’mızın tanıtımına büyük katkı sağladılar. Pandemiden dolayı ara verilen liglerin başlama tarihini iple çeken camianın daha önce oynadığı maçlarda objektiflerimize takılan görüntülerine aşağıdaki videodan bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN