Zaferspor 3-4 Karabulutspor

Zaferspor 3-4 Karabulutspor

Manisa 2.Amatör E-Grubu 11.hafta maçında Karabulutspor’u konuk eden Zaferspor, ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 2-2 sonuçlanan karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı.

SOMADASPOR

Karşılaşmaya ait görsellerin bir kısmı haberin en altında, diğerleri ise somadaspor adlı facebook sayfamıza yüklenmiştir..

4 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’de Linyit Stadında oynanan karşılaşmayı Fırat Konurce yönetti. Konurce’nin yardımcılıklarını ise Emirhan Durmaz ve Yasin Tekal yaptı.

Maça hızlı başlayan misafir ekip Karabulutspor, 15.dakikada Mehmet Keçeci, 27.dakikada ise Osman Çakır’ın golleriyle deplasmanda 2-0 öne geçti.
İlk yarıda kalan 15 dakikada etkili olan ev sahibi ekip Zaferspor, 30.dakikada Furkan Arslancan, 41.dakikada ise Dursun Gündoğan’ın attığı gollerle devreye 2-2’lik skorla girdi.

Etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettiren Karabulutspor, 60.dakikada Ahmet Gaskar, 82.dakikada ilk golün sahibi Mehmet Keçeci’nin golleriyle 4-2 öne geçti.
Kalan dakikalarda Zaferspor, 90.dakikada Yusuf Balkan’la bir gol daha bulsa da karşılaşmadan galip ayrılan taraf 4-3’lük skorla misafir ekip Karabulutspor oldu.

Bu sonucun ardından puanını 15’e yükselten Karabulutspor, ilk iki şansını sürdürürken, sahadan mağlubiyetle ayrılan Zaferspor, ilk iki şansını kaybetti.




SOMA ZAFERSPOR 3-4 KARABULUTSPOR
STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Fırat Konurce-Emirhan Durmaz-Yasin Tekal
ZAFERSPOR:Suat-İbrahim-Mert-Dursun-Yusuf-Muhsin-Bahadır-Furkan-Enes-Umut-Sercan
YEDEKLER:U.Hasan, Mustafa, Sami, Güner
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

KARABULUTSPOR:Ersin-İmer-Ozan-Gürkan-Volkan-Onur-Ahmet-Osman-Hasan-Şaban-Mehmet
YEDEKLER:Yok
TEKNİK SORUMLU:Cevdet Ercan
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.15 ve 82 Mehmet Keçeci, dk.27 Osman Çakır, dk. 60 Ahmet Gaskar (Karabulutspor), dk.30 Furkan Arslancan, dk. 41 Dursun Gündoğan, dk.90 Yusuf Balkan (Zaferspor)

11. Hafta Toplu Sonuçlar:
Soma Zaferspor 3-4 Karabulutspor
A.Sanayi 3-0 Selçikli (hükmen)
Turgutalp Gençlikspor 3-2 Gördesspor
Bay Sazoba

12. Hafta Maçları:
Selçikli Sazoba 11 Mayıs 2019 Cumartesi Kovalık 14:00
Karabulut Turgutalp 11 Mayıs 2019 Cumartesi Kovalık 16:00
Gördes A.Sanayi 11 Mayıs 2019 Cumartesi Gördes 15:00
Bay Soma Zafer
























Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN