Zaferspor, 2.Hazırlık Maçını Süper Lig Takımı İle Oynayacak

Zaferspor, 2.Hazırlık Maçını Süper Lig Takımı İle Oynayacak

2022-2023 sezonunda Türkiye Kadınlar Futbol 1.Liginde mücadele edecek Soma Zaferspor Bayan Futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezona fizik, kondisyon ve mental açıdan daha diri girmek isteyen Zaferspor’lu bayan futbolcular haftanın dört günü antrenmanlarını sürdürüyorlar.

Geçtiğimiz sezon, TFF Kadınlar 2.Lig C-grubu 14.ve son haftasında Ankara Metropolspor’u deplasmanda Cennet Övünçkan (2), Seda Şahin (2), Başak Yerli (2), Sudenil Gündüz, Rukiye Canbal ve Kübra Yıldız’ın attığı gollerle 9-0 mağlup eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, yakın takipçisi 7 Eylül Gençlikspor’un haftayı bay geçmesiyle Horozkentspor’un ardından 1.lige çıkan ikinci takım olmuştu.

Yeni sezonda Asya Spor, Nuh Spor, Ünye Gücü, Defne Spor, Horozkent, Bağcılar Evren Spor, Sakarya Kadın Fk, Kocaeli Kadın Fk, Yapba Spor, Pendik Çamlık Spor, Kayseri spor ve Giresun Sanayispor ile mücadele edecek Soma Zaferspor‘lu kızlarımız, liglerin başlamasına kadar aradaki süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

ZAFERSPOR BAYAN FUTBOL

Saha çalışmalarını Linyit Stadı, kros çalışmalarını ise Kırkağaç çamında sürdüren futbolun sultanları hazırlık müsabakaları da yapmayı ihmal etmiyorlar.

Soma Zaferspor, 2.Hazırlık Maçını Süper Lig Takımı İle Oynayacak

2.Sınav Süper Lig takımı Altay ile

Sezona en iyi şekilde hazırlanmak için çaba sarf ettiklerini belirten Soma ekibi Zaferspor Bayan Futbol Takımı antrenörü Hakan Arslancan,” Futbolcularımızla çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Yeni sezonun başlangıç tarihine kadar bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Antrenmanlarımızın yanı sıra takımımızın maç oynama alışkanlığı kazanması adına hazırlık maçları oynamaya gayret ediyoruz. 8 Eylül Perşembe günü Süper Lig ekiplerinden Altay ile Linyit Stadı’nda hazırlık maçı oynayacağız.. Bu tür maçlar oyuncularımızın sahada özgüvenleri daha çok artacak ve performanslarını arttıracaklar.” dedi.



Soma Zaferspor, 2.Hazırlık Maçını Süper Lig Takımı İle Oynayacak

2022-2023 sezonu TFF kadınlar 1.Liginde Zaferspor’un rakipleri ve uzaklıkları şöyle:

Asya Spor-Gaziantep 1.246,9 Km 12 Saat 20 dk.
Nuh Spor-Şırnak 1.740,5 Km 17 Saat 37 dk.
Ünye Gücü-Ordu 1.055,4 Km 13 Saat 17 dk.
Defne Spor-Hatay 1223 Km 12 Saat 21 dk.
Horozkent-Denizli 231,7 Km 2 Saat 51 dk.
Evren Spor-İstanbul 368,6 Km 4 Saat 51 dk.
Sakarya Fk- Sakarya 378,8 Km 5 Saat 16 dk.
Kocaeli Kadın–Kocaeli 328,2 Km 4 Saat 32 dk.
Yapba Spor-Samsun 961,5 Km 11 Saat 11 dk.
Pendik Çamlık-İstanbul 314,5 Km 4 Saat 41 dk.
Kayseri spor-Kayseri 882,8 Km 9 Saat 59 dk.
Giresun Sanayi-Giresun 1.158,4 Km 14 Saat 3 dk.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN