Zaferspor, 2.Amatör’deki Son 2 Maçını Oynamama Kararı Aldı.

Zaferspor, 2.Amatör’deki Son 2 Maçını Oynamama Kararı Aldı.

Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda mücadele eden Soma Zafespor kalan iki maçını sıkışan lig takvimi sebebiyle, sporcu sağlığı ve U-16 takımının Manisa şampiyonluğu hedefinin daha önemli olması nedeniyle oynamama kararı aldı.

SOMADASPOR

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

”Soma Zaferspor Kulübü olarak 2018-2019 sezonunda büyükler kategorisinde 2.Amatör ligde mücadele etmekteyiz. Bu kategoride sporcularımızın büyük çoğunluğu U-16 liginde de mücadele eden 2003 doğumlu oyunculardan oluşmaktadır.
U-16 takımımızın grubu lider bitirmiş ve bu kategoride Manisa merkezde oynanacak Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Büyükler kategorisinde 19 Mayıs 2019 Pazar günü lig müsabakamız, U-16 kategorisinde 20, 24 ve 26 Mayıs 2019 tarihlerinde Play-Off müsabakalarımız planlanmıştır. Yaptığımız görüşmeler neticesinde programda bir değişiklik yapmak mümkün olmamıştır.




2018-2019 sezonunda Büyükler kategorisinde lige katılmamızın temel nedeni U-16 kategorisindeki sporcularımızın daha çok müsabaka oynayarak gelişimlerine katkı sağlamaktı. Bu amacımıza ulaşmış bulunmaktayız. Sıkışan lig takvimi sebebiyle, sporcu sağlığı ve U-16 takımımızın Manisa şampiyonluğu hedefinin daha önemli olması nedeniyle, iki kategoride de müsabakalarımızı devam ettirmemiz mümkün gözükmemektedir.

Yaptığımız yönetim kurulu toplantısı neticesinde 2.Amatör Küme E-Grubu büyükler kategorisinde kalan 2 müsabakamıza çıkmama kararı alınmıştır”

Zaferspor son iki haftada şampiyonu belirleyecek; Turgutalp Gençlikspor ve Akhisar Sanayispor maçları oynayacaktı..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN