Zaferspor 10 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Zaferspor 10 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, deplasmanda Kocaeli Bayan Futbol Takımını 4-2 mağlup ederek ligde 10 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı.

TFF Kadınlar 1.Lig’de en son 11. haftada sahasında oynadığı Kocaeli Bayan Futbol Takımı maçını Şevval Üstünsoy (2) ve Damla Kaya’nın golleriyle 3-2 kazanan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, daha sonra oynadığı 10 maçta 5 mağlubiyet 5 de beraberlikle sahadan ayrıldı.

10 Maç sonra galibiyet sevinci yine Kocaeli maçında geldi.

Maça 10 maçlık galibiyet hasretine son vermek için mutlak galibiyet parolası ile çıkan Bayanlarımız, Sözdar Günbattı (2), Elif Çetin ve Berfin Demir’in golleriyle karşılaşmayı 4-2 galip bitirdi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN