Zaferspor 1-3 Turgutluspor

Zaferspor 1-3 Turgutluspor

Soma Zaferspor’lu gençler, play-off’lara iyi başlayamadı..

Manisa Amatör Küme U-14 Ligi normal sezonun tamamlanmasının ardından U-14 Türkiye Şampiyonasına gidecek takımları belirleneceği Play-Off maçları bugün (c.tesi) merkez ve ilçelerde oynanan 4 karşılaşma ile başladı.

A-Grubunda Manisa FK, Turgutluspor, Poyrazdamları, Soma Zaferspor ve B-Grubunda ise Akhisar Yıldırımspor, Murat Germen, Salihli Bld.Spor,T.Egeli Spor olmak üzere 8 takım Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için ter dökecek.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonunda A ve B grubunda ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleme ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalardan galip ayrılan 2 takım Manisa ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacak..

Soma Zaferspor 1-3 Turgutluspor

Manisa FK, Turgutluspor ve Poyrazdamları ile A-grubunda mücadele eden Soma Zaferspor, ilk maçını Turgutluspor ile Linyit Stadında oynadı.

Bu önemli maçı Mert Yetim yönetirken, saha komiseri Tevfik Elmas, sağlıkçı olarak ta Yunus Kuyucu görev yaptı.,

Karşılaşma öncesi Elazığ’da yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
D-grubunu lider tamamlayarak play-off’lara gelen Turgutluspor, 9.dakikada Muhammet Enes Tarcan‘ın uzak mesafeden attığı müthiş golle 1-0 öne geçti.



Yediği golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Zaferspor, 34.dakikada takımın en iyilerinden Hayati Gülören‘in aşağıdaki videoda attığı golle eşitliği yakaladı ve devre 1-1’lik skorla geçildi.

Zaferspor, ikinci yarıya etkili başlamasına rağmen golleri kalesinde gören taraf oldu.

Misafir ekip, 42.dakikada Ayhan İmir, 50.dakikada ise Eyüp Kızıltaş‘la iki gol daha buldu ve zorlu deplasmandan 3 puanı üç golle almasını bildi.

2.Maç Salihli’de

Turgutluspor mağlubiyeti ile çok önemli avantaj kaçıran Soma Zaferspor, Play-Off’daki ikinci maçını 30 Ocak Perşembe günü saat 15:00’de Salihli Poyrazdamları ile deplasmanda oynayacak. Turgutluspor ise, aynı gün ve saatte Turgutlu Irlamaz Tesislerinde Manisa FK’yı konuk edecek.

ZAFERSPOR-TURGUTLUSPOR U 14 PLAY OFF

Zaferspor 1-3 Turgutluspor

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Mert Yetim
ZAFERSPOR Tayyip-Birkan-Halil-E.Çoban-Hayati-Recep-Hamza-Semih-Mustafacan-E.Akyol-Osman
YEDEKLER:O.Varol, Berkay, M.Yılmaz, Muratcan, Fikret, M.Efe,Şevket
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen

TURGUTLUSPOR:Bedirhan-Hasan-Yusuf-Gürkan-İsmail-Muhammet-Murat-Azizcan-Ayhan-Kenan-Refikcan
YEDEKLER:M.Ali, İzzet, B.Karadağ, Derviş, Eyüp, Emir
TEKNİK SORUMLU:Mustafa kemal Akar
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.9 Muhammet Enes Tarcan, dk.42 Ayhan İmir, dk.50 Eyüp Kızıltaş (Turgutluspor), dk.34 Hayati Gülören (Zaferspor)
Fikstür için buraya, tüm alt yapı karşılaşmaları için şuraya tıklayınız!









Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN