Zafer Spordan Türkiye Şampiyonu

Zafer Spordan Türkiye Şampiyonu

13-17 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kickboks Şampiyonasında Zafer Sporlu Kick Boksçular 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1’de Türkiye 3.lüğü elde etti.

81 ilden 2000’nin üzerinde sporcunun katıldığı büyük organizasyonda bütün rakiplerini yenen Ahmet Efe Yıldırım Türkiye Şampiyonu , İsmail Mert Topuz’da Türkiye 3.sü oldu.

Faaliyete başlayalı 2 yıl gibi kısa bir sürede çalışmalarının meyvelerini toplamaya başlayan Soma Zafer Spor Kick Boks şubesi, Türkiye dereceleri ile bu başarılarını taçlandırmayı başardı.

İlçemizde Kick Boks sporunu gençlere sevdiren Zafer Spor Kick Boks şubesi gelecekte milli sporcular çıkarma konusunda ciddi ve disiplinli bir şekilde çalışmaktadır.



Arslancan, ”Başaracaklarını Biliyordum”

Zaferspor Kulüp Başkanı Hakan Arslancan, “ Kulübümüzün adını Türkiye Şampiyonu olarak yazdıran sporcularımızı ve hocalarını kutluyorum. Biz onların bunu başaracaklarına inanıyorduk ve onlarda bu güvenimizi boşa çıkarmadılar. Her gün üzerine koyarak gelişiyor ve büyüyorlar. Özellikle bilgi ve çalışkanlıkları ile gençlerimize katkı sağlayan Gökhan ve Serkan Kurtbey hocalarıma bu özverili ve disiplinli çalışmalarından dolayı büyük teşekkür ediyorum.” dedi.

Kurtbey Kardeşler, ”Yetenekli Potansiyel Var”

Takımın Başarılı hocaları Gökhan ve Serkan Hocalar ise “ Soma’da büyük bir yetenekli genç potansiyeli var, 2 yılda elde etiğimiz bu sonuç bizi gelecek için daha da umutlandırdı ve cesaretlendirdi. Sporcularımıza daha fazla üst düzey müsabaka yaptırabilsek milli takıma gidebilecek sporcularımız var. Fakat bu müsabakalara gidebilmek için maddi desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu destekleri bulabilirsek başarı çıtamızın yükseleceğini düşünüyoruz” dediler.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN