Zafer Spor Kadın Futbol Takımı Kadrosunu Güçlendirdi

Zafer Spor Kadın Futbol Takımı Kadrosunu Güçlendirdi

Medigün Zafer Spor Kadın Futbol takımı bir kaleci ve bir savunma oyuncusuyla kadrosunu güçlendirdi.

30 Ocak 2022’de başlayacak TFF Kadınlar 2’nci ligi maçları öncesinde hedefini birinci lig olarak belirleyen takımımız U19 Milli Takımında da görev yapan ve şampiyonlar ligine gitmiş kaleci Sude Mihri Çınar’ı İstanbul Akdeniz Nurçelik takımından transfer etti.



Sude Mihri Çınar

1995 doğumlu kaleci Sude Mihri Çınar Karşıyaka BESEM, Konak Belediye Spor, Ataşehir Belediye Spor, Samsun YABPA, Silivri Spor ve Akdeniz Nurçelik formaları giydi.



Begüm Dağ

Savunma güçlendi, 1998 doğumlu Begüm Dağ’da Zafer Spor’da. Karşıyaka BESEM, Turgutlu Belediye Spor ve Bursa Ağaköy Spor formaları giyen tecrübeli savunma oyuncusu Begüm Dağ takıma güç katacak.

Zaferspor Takımının Teknik Sorumlusu Hakan Arslancan “Kadromuzun 20 sporcusu Soma’lı kızlardan oluşmakta. Genç, çok koşan fakat covid sürecinden dolayı fazla maç oynamamış maç tecrübesi konusunda gelişebilme potansiyeli olan bir takıma sahibiz. Genç kadromuzun içerisine 2-3 tecrübeli oyuncu koyarak bu zaafiyetimizi gidermeyi planladık. Kaleci Sude ile Begüm’ün bu konudaki eksikliğimizi kapatmak konusunda, bizlere katkı sağlayacaklarından eminiz. Her iki sporcumuza da hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz.” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN