Zafer Spor İzmir Liglerinde Namağlup Devam Ediyor

Zafer Spor İzmir Liglerinde Namağlup Devam Ediyor

Temsilcimiz Soma Zafer Spor, Kadın Futbol Liglerinde önemli bir altyapı takımı olduğunu çıktığı ikinci grup maçlarında da gösterdi.

Soma Zafer Spor U-13 ve U15’ler rakiplerine 18 golle adeta gol olup yağdılar.

Selçuk Çamlık Spor 1-8 Zafer Spor

İzmir Atatürk Stadı 2 Nolu Yan Sahada oynanan maçlarda Soma Zafer Spor U13 takımımız muhteşem bir oyunla rakibi Selçuk Çamlık Spor’u İlaydanur Kına (5), Beyza Sarıbaş, Feyza Gezgin ve Elanur Kayapınar’ın goleriyle 8-1 mağlup etti.

Ezgi ve Meltem Takımlarının Oyunlarından Memnunlar

U13 Takımı Antrenörü Meltem Uygeç maçın değerlendirmesini şu şekilde yaptı; ”Her maça kendi özelinde hazırlanıp, çok motive oluyoruz. Bu maçta da çok iyi performans sergileyen ve öğretilerimizi sahaya yansıtan oyuncularımızı kutluyorum.”dedi.

Selçuk Çamlık Spor 0-10 Soma Zafer Spor

U15 Takımımız ise yine aynı sahada oynanan maçta Selçuk Çamlık Spor U15 takımını; Ayşe Güzelyurt (3), Yekta Ada Gök, Selenay Erkunt (2), Sudenur Atik (2), Melike Özbek ve Hatice Ecem Yılmaz’ın golleriyle 10-0 mağlup etti.

Ezgi Belge: ”Her Gün Daha Fazla Çalışarak Gelişmeye Devam Edeceğiz”

U15 Takımı Antrenörü Ezgi Belge ise maçın değerlendirmesini şu şekilde yaptı; ”Uzun zamandır tesisimizde kampta olan ekibimiz ile çok çalışmanın meyvelerini topluyoruz. Maçta ortaya konan iyi oyun için tüm oyuncularımızı tebrik ederim. Her gün daha fazla çalışarak gelişmeye devam edeceğiz.”dedi.

Haber:Ayla Yılmaz

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN