Yuta’da Yüzler Gülüyor..

Yuta’da Yüzler Gülüyor..

Dün ikinci maç Yuta Çalışkan-Soma Belediyesi arasındaydı.. Maç başladığında Yuta da ”biz bu maçı nasılsa alırız” havası vardı. Ama öyle pek kolay görünmedi..

DOĞAN GÜLŞEN

Maçta dakikalar ilerledikçe istediği oyunu sanki oynayamıyor gibi duruyordu. Buna keza Belediye de bir tık aşağıda kaldığı için tehdit eder görüntü vermiyordu…

Yuta şampiyon olmak istiyorsa ideal kadrosu ile başlamalı maçlara, maçı kopar sonra değişiklik yap örneğin Mustafa Şarlayan direk başlamalıydı itici bir güç oldu girdikten sonra seviyor mücadeleyi attığı golde hem çok iyi bindirme yaptı hem vurduğu şut çok iyi yere giderek şık bir gol oldu deli dolu biri verdiği katkı verimlilik açısından ekstra işlere sebep oluyor..

Belediye mütevazı bir takım olarak çok karşı koyması mümkün görünmüyordu her ne kadar beraberlik golünü bulsalar da maç öncesi kenarda konuşulanlar bunlardı,iyi niyetle mücadele ettiler buda yetmedi…




Yuta da Barış-Gürkan-Salih-Şükrü gayretliydi, Oğulcan forvet arkası olmasına rağmen çok gerilere geldi aynı şekilde İsmail Şarlayan serbest oynadı hızlı ve çok pas yaptılar, çok top çevirdiler özgüvenleri yerindeydi yalnız ceza sahası önünden yeterli şut atamadılar çok uzaktan denemeleri oldu Oğulcan’ın onlarda isabetli olmadı Soma Belediye çıkmakta zorlandığı dakikalarda Yuta yeterli gollük pozisyon üretemedi..

Şampiyonluk inancı taşıyan Yuta kenar yönetimle birlikte takımın da böyle olması maçta hep diri kalmalarını sağlıyor iyi gidiyorlar iyi ekip oldular uyum süreci geçildi maçları keyif veriyor özel seyirci izlemeye geliyor grup maçlarını ile birlikte gördüķ ki kora kor mücadele güçleri var savaşçı bir takım görüntüsü veriyor Barış geride Uğur öyle Selim bugün oynamasa da çok hırslı biri giren çıkan katkı veren takım orta sahada Kenan öyle ileri geri çalışıyor Şükrü Zenger tartışılmaz turnuvanın golcüsü yıllardır..

Öyle görünüyor ki final bekliyor Yutayı yıllarca turnuvada boy gösteren Yuta Çalışkan kardeşler firması bu yıl şampiyon olmak istiyoruz dedirten görüntüler sergiliyorlar. Bundan sonra ki maçlarında bizde başarılar diliyoruz..Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarını okuyun)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..





Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN