Yusuf Tursun, Sivas Maçında Yok!

Yusuf Tursun, Sivas Maçında Yok!

Somaspor’un orta saha oyuncusu Yusuf Tursun, Sivas deplasmanında sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak.

Daha önce İnegölspor, 24 Erzincanspor ve Arnavutköy Belediyespor maçlarında sarı kart gören ve sınırda olan Yusuf Tursun, geçen hafta Çorum FK maçının 45+4.dakikasında gördüğü sarı kartla Sivas Belediye Spor maçında cezalı duruma düştü. YUSUF TURSUN SOMASPOR

Teknik direktör Burhanettin Basatemür’un orta sahadaki vaz geçilmez isimlerinden biri olan Yusuf’un yokluğu, Basatemür’un elini bir hayli zayıflatacak görünüyor.

Eray Dondü, Mustafa Sınırda!

Öte yandan geçen hafta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Eray Korkmaz, Sivas Belediye Spor maçında sahada olacak. Takımın başarılı defans oyuncusu Mustafa Şengül ise sarı kart sınırında yer alıyor. Mustafa, hafta sonu Sivas Belediye Spor maçında sarı kart görmesi halinde evimizde Amed Sportif ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecek.

Sivas Hazırlıkları Bugün başlıyor

Sivas Hazırlıkları Bugün başlıyor!

Lig’de son olarak evinde Çorum FK ile 0-0 berabere kalarak dört haftalık galibiyet serisi şansını kaybeden Somaspor, verilen 1 günlük iznin ardından Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar
    Ufuk Çoban

    Mustafa Şengül Sivas maçında yedek kulübesinde başlaması hatta gerek görülmediği takdirde oynatılmamasi gerektiğini düşünüyorum çünkü evimizde ki maç daha önemli

  2. Avatar
    Cemil Ünal

    Allah aşkına ne olur Bir tane olsun santrafor alın benim gördüğüm eksik bu. Teşekkür ler

YORUM YAZIN