Yusuf Türk’mü, Mert Çapar’mı?

Yusuf Türk’mü, Mert Çapar’mı?

Somaspor-Şanlıurfaspor maçı zirvede yer alan golcülerin düellosuna sahne olacak.

Zorluk derecesi yüksek olması açısından haftanın en önemli maçlarından birisi olan Somaspor-Şanlıurfaspor karşılaşması aynı zamanda golcülerin düellosuna sahne olacak.

TFF 2.Lig’in 15’inci haftasında 21 puanla 7’nci sırada yer alan Somaspor, 24 puan ve averajla ligin zirvesinde yer alan Şanlıurfaspor ile 20 Kasım Pazar günü saat 14.00’da kozlarını paylaşacak. Bu zorlu mücadele aynı zamanda grubun golcü iki oyuncusunun düellosuna da sahne olacak.

YUSUF TÜRK SOMASPOR

YUSUF’MU, MERT’Mİ ?

Beyaz grubun geride kalan 14 haftasında, Somaspor forması giyen Yusuf Türk, sakatlığından dolayı 12 maçta 623 dakika süre aldı ve sırasıyla;

Ankaraspor’ 1 gol
Bayburt İ.Ö.İ 2 gol
İnegölspor 1 gol
Düzcespor 1 gol
Menemen FK 1 gol ve Isparta 32 Spor’a 1 gol olmak üzere toplam 7 gole imza attı.

MERT ÇAPAR ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfaspor formasını giyen Mert Çapar ise 13 maçta 1028 dakika süre aldı ve sırasıyla;

Sivas Bld.Spor 2 gol
Amed Sportif 1 gol
İnegölspor 1 gol
Erzincan FK 1 gol ve Isparta 32 Spor 2 gol olmak üzere toplam 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başararak gol krallığında zirvesindeki 5 oyuncudan ikisi oldular. İki oyuncuda attıkları gollerin hepsini penaltı kullanmadan ayakla kaydettiler.

İşte bu hafta sonu golcülerin sahne alacağı Somaspor-Şanlıurfaspor müsabakasında hangi ismin ön plana çıkacağı ise merak edilen konular arasında. Umarız merak ettiğimiz konuda yüzümüzü güldüren Somaspor formasını giyen Yusuf Türk olur..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN