Yok Artık Zaferspor!

Yok Artık Zaferspor!

Zaferspor’dan 25 oyuncu Millî Takım seçmelerine
katıldı, ”yok artık Zaferspor” dedirtti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından İzmir’de yapılan ve milli takımların değişik yaş kategorilerinin oyuncu havuzu için yapılan seçmelere, 2006-07-08-09-10 doğumlu Zafer Spor kadın futbol takımından 25 kız sporcu katıldı.

Seçmelerde dikkat çeken performanslar sergileyen sporcularımız gelecek için büyük umutlar verdi.

HAKAN ARSLANCAN

ARSLANCAN “DOĞRU YOLDAYIZ”

Zaferspor Kulüp Başkanı Hakan Arslancan “Ciddi bir altyapıya sahibiz, bu gün kadınlar 1’nci Ligi’nde en küçük oynama yaşı olan 2007 doğumlu sporcular ile oynuyoruz. Skor ve sonuçlar olarak istediğimiz bazen olmuyor ama oynattığımız genç oyuncuların teçrübelenmesi konusunda büyük kazanımlar elde ediyoruz. Yani sonuçta yine biz kazanıyoruz. Bu gün bir kez daha gördük ki çok doğru yoldayız. Seçmelere katılan bütün sporcularımız gurur duyacağımız performanslar sergilediler. Gayretleri için Sportif direktörümüz Ayla Yılmaz’a, altyapı hocalarımız Ezgi Belge, Meltem Uygeç ve Miray Kunt’a teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

Öte yandan seçmelere oyuncu gönderecek diğer kulüpler şöyle:

  1. 7 Eylül Gençlik Spor
  2. Altay
  3. Bornova Hitap Spor
  4. Bornova Yıldız spor
  5. Buca Ortaokulu
  6. Denizli Horozkent Spor
  7. Denizli Sultanlar Spor
  8. Eski İzmir Spor
  9. İzmir Gücü Spor
  10. Karşıyaka BESEM
  11. Konak Belediye Spor
  12. Manisa Esnaf Spor
  13. Manisa Şehzadeler 8 Eylül Spor
  14. Muğla Ege Yıldızları Spor
  15. Selçuk Çamlık Spor
  16. Söke Latmos Spor

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN