Yok Artık Burhanettin Basatemür!

Yok Artık Burhanettin Basatemür!

Grubumuzda büyük bütçeler ayırarak sezona başlayan bir çok kulüp, oynadıkları ve aldıkları istikrarsız sonuçlar neticesinde hayal kırıklıklarına uğradıklarını hepimiz biliyoruz.

Bir çok kulübün çok büyük maliyetlerle bünyesine kattıkları ve daha sezon bitmeden 2-3 hoca değiştirdiğini düşünürsek, siyah-beyazlı camianın başında dördüncü sezonunu yaşayan Burhanettin Basatemür için ne yazsak-ne çizsek az. 28 Ağustos 2019’da Soma Spor‘un başında ilk resmi maçına Türkiye Kupası’nda Akşehir Spor ile oynadığımız maçta çıkan başarılı teknik adam, toplam 141 maçta takımın başında sahaya çıktı.

Yukarıda da belirttiğim gibi çok büyük transfer paraları harcayarak hayal kırıklığına uğrayan takımlara karşı, az parayla çok büyük işler yapan Somaspor kulübünün başarısı hiçde küçümsenmemeli. Tabi bunda en büyük etken yönetim olduğu kadar takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür‘unda katkısı var.

Aslında Basatemür, az bütçe ile makro beceri, özgüven ve aidiyet duygusuyla beraber nasıl takım yaratılır örneğini tüm spor kulüplerine gösteriyor.

Burhanettin Basatemür

Yok Artık Burhanettin Basatemür!

”Az bütçeyle bir takım nasıl bu başarıyı elde edebilir?” sorusuna; Burhanettin Basatemür, diğer paralı kulüplerin aksine amatör liglerden takıma kazandırdığı oyuncularla play-off’un iki puan gerisinde yer aldı.

Diğer kulüpler gibi üst düzey oyuncuları değilde, boşta kalan zamanlarında amatör maçları seyredip notlar alan ve sezon sonunda da onları takıma kazandıran Basatemür, dün Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında oynanan maçları seyretmeye geldi. Burhanettin hocayı orada gören sporseverler ”Yok artık Burhanettin Basatemür, takıma buradan damı oyuncu kazandıracaksın?” sorusunu da sormadan geçemediler:) Seviliyorsun Basatemür vessalam.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN