Yıpranmış Küçük Halı Sahadan Play Off’a

Yıpranmış Küçük Halı Sahadan Play Off’a

Manisa Amatör U16 Yerel Ligi Akhisar Grubunda, Akhisar Yıldırım Spor’un ardından Play-Off’a yükselen ikinci takım Recep Duran idaresindeki Sotesspor oldu.

Manisa U-16 Ligi Akhisar grubunda bugün (perş) oynanan karşılaşmalar ile normal sezon tamamlandı. Ramazan Güçlü, Kerem Tovka ve Mert Yetim hakem üçlüsünün idaresinde Linyit Stadı’nda Karabulutspor‘u konuk eden Sotesspor, rakibini Gökhan Görmüş‘ün ilk yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek Akhisar Yıldırımspor‘un ardından Play-Off’a yükselen ikinci takım oldu. Karabulutspor’un tek golü ise Ali Refik‘ten geldi.

Yıpranmış Küçük Halı Sahadan Play-Off’a

Yıllardır sahipsiz kalan ve yalnızlığa terk edilen Sotesspor’un bu başarısı hiçte küçümsenmemeli. Antrenmanlarını Seaş’ın yıpranmış küçük halı sahasında yapan, malzeme konusunda bir hayli geride kalan ve bütün bu olumsuzluklara rağmen takımı play-off’a yükseltme başarısı gösteren takımın teknik patronu Recep Duran;



“Soma Sotesspor olarak U16 takımımızla play-off’lara kalarak önemli bir başarıyı yakaladık. Hedefimiz ilk önce Manisa, daha sonra Türkiye şampiyonasında başarılı olmak.” dedi. Bizde Somadaspor olarak, Recep hocamız nezdinde tüm ekibi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

NOT: Tüm alt yapı maçlarına  şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN