BIST 100
13.299,36 -1,56%
DOLAR
48,7851 0,11%
EURO
56,0594 0,03%
GRAM ALTIN
6.897,07 1,39%
BITCOIN
78.124,00 2,12%
FAİZ
40,33 -0,69%
GÜMÜŞ GRAM
105,60 3,33%
GBP/TRY
65,2537 0,02%
EUR/USD
1,1482 0,05%
BRENT PETROL
99,42 -1,18%
ÇEYREK ALTIN
11.276,34 1,39%
Manisa Açık
Manisa hava durumu
24 °

Yıpranmış Küçük Halı Sahadan Play Off’a

Manisa Amatör U16 Yerel Ligi Akhisar Grubunda, Akhisar Yıldırım Spor’un ardından Play-Off’a yükselen ikinci takım Recep Duran idaresindeki Sotesspor oldu.

Yıpranmış Küçük Halı Sahadan Play Off'a

Manisa Amatör U16 Yerel Ligi Akhisar Grubunda, Akhisar Yıldırım Spor'un ardından Play-Off'a yükselen ikinci takım Recep Duran idaresindeki Sotesspor oldu.

Manisa U-16 Ligi Akhisar grubunda bugün (perş) oynanan karşılaşmalar ile normal sezon tamamlandı. Ramazan Güçlü, Kerem Tovka ve Mert Yetim hakem üçlüsünün idaresinde Linyit Stadı’nda Karabulutspor'u konuk eden Sotesspor, rakibini Gökhan Görmüş'ün ilk yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek Akhisar Yıldırımspor'un ardından Play-Off'a yükselen ikinci takım oldu. Karabulutspor'un tek golü ise Ali Refik'ten geldi.

Yıpranmış Küçük Halı Sahadan Play-Off'a

Yıllardır sahipsiz kalan ve yalnızlığa terk edilen Sotesspor’un bu başarısı hiçte küçümsenmemeli. Antrenmanlarını Seaş’ın yıpranmış küçük halı sahasında yapan, malzeme konusunda bir hayli geride kalan ve bütün bu olumsuzluklara rağmen takımı play-off'a yükseltme başarısı gösteren takımın teknik patronu Recep Duran;



"Soma Sotesspor olarak U16 takımımızla play-off'lara kalarak önemli bir başarıyı yakaladık. Hedefimiz ilk önce Manisa, daha sonra Türkiye şampiyonasında başarılı olmak." dedi. Bizde Somadaspor olarak, Recep hocamız nezdinde tüm ekibi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

NOT: Tüm alt yapı maçlarına  şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz!

somadaspor

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?