Yeni Transferler ve Hazırlık Maçı

Yeni Transferler ve Hazırlık Maçı

Somaspor , geçen sezon düzenli olarak forma giyen önemli isimlerinde aralarında bulunduğu toplam 12 futbolcuyla yol ayrımına giderken, bu futbolcuların yerini daha çok genç oyuncularla doldurmaya yönelik bir transfer politikası izliyor..

Siyah-beyazlılar, geçen sezon takımda düzenli olarak forma giyen tecrübeli isimlerin yerine şuana kadar 8 yeni takviye gerçekleştirdi.

8 Yeni Transfer

Geçen sezon banko oynayan Tunay, Melih, Oğuzhan, Uğur, Özcan’ın yanına; Enes Bakal (Aliağa FK), Ramazan Işık (Bayburt İl Özel İdare), İbrahim Ak (Arhavispor), Osman Hanoğlu (Büyükçekmece Tepecikspor), Ali Serçek (Bandırmaspor), Kerim Coşkun (Ahmetli Belediyespor), Mücahit Aslan (Bieksper Hacırahmanlıspor) ve Muhammed Cin (Samsun Kadıköyspor) gibi genç oyuncuları dahil etti.

Forvet Arayışları Sürüyor..

Siyah-beyazlı camiada, takımın gol sorununu yüklenecek iyi bir forvet arayışında olduklarını ve transfer etmeyi planladıkları oyuncunun ismini, sıkıntı yaşamamak için açıklamadıklarını söyleniliyor

Akhisarspor İle Hazırlık Maçı

Öte yandan 2.etap hazırlıklarını TFF Soma Belediye tesislerinde sürdüren siyah-beyazlılar, 31 Temmuz Cumartesi günü 2.Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Akhisarspor ile Soma’da hazırlık maçı oynayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN