Yeni Takımı Belli Oldu

Yeni Takımı Belli Oldu

Mazisinde bir çok başarılı maçlara imza atan ve kazanılan kupada büyük pay sahibi olan Kadir Durhan’ın yeni takımı belli oldu.

Kadir Durhan’ın yeni takımı İmbat Madencilik oldu.

Başarılı eldiven, Ramazan Bayramı sonrası başlaması planlanan 29.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında son şampiyon İmbat Madencilik‘in kalesini  Erol Çetiner ile birlikte koruyacak.

Turnuvanın En İyi Kalecisi” ödülüne layık görülmüştü

2016 Yılında Soma gerçekleşen Kaymakamlık Futbol Turnuvası finalinde Soma Çarşıyı: Gökhan (2), Mustafa ve Oğuz’un golleriyle 4-2 mağlup eden Soma Termik ”23.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası”nda şampiyon olmuştu.
Soma Termik’in şampiyonluğunda hiç şüphe yok ki takım kaptanı ve kalecisi Kadir Durhan‘ın çok büyük katkısı olmuştu. Başarılı kaleci turnuva boyunca yaptığı inanılmaz kurtarışlarla kamuoyununda takdirini almış, ”Turnuvanın En İyi Kalecisi” ödülüne de layık görülmüştü.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN