Yeni Soma Stadı’nda Çalışmalar Sürüyor

Yeni Soma Stadı’nda Çalışmalar Sürüyor

2023-2024 2023-2024 Futbol sezonunun ikinci yarısında Somasporumuzun karşılaşmalarına ev sahipliği yapması planlanan yeni Soma Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Soma’da 2023 yılının başlarında yapımına başlanan ve 7 bin seyirci kapasiteli Soma Yeni Stadı’nda çalışmalar sürüyor.

Yeni Soma Stadı Trübün

NAZIM YAVUZ STADININ YERİNİ ALACAK

Yıllarca Soma futboluna kendine has Uganda Çimi ile ev sahipliği yapan Nazım Yavuz Stadı‘nın olduğu yere inşaası yapılan Yeni Soma Stadı bünyesinde; Protokol fuayesi ve salonu, basın fuayesi ve salonu, 4 adet sporcu soyunma odası, seyirci fuayeleri, idari birimler, 2 adet antrenman salonu, 2 adet ticari birimler, atölye ve salonlarını barındıracak. Yeni Soma Stadı‘nın, 2023-2024 Futbol sezonunun ikinci yarının başında açılması bekleniyor.Yeni Soma Stadı Trübün tarafı

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN