Yeni Sezonda İzmir Takımının Formasını Giyecek

Yeni Sezonda İzmir Takımının Formasını Giyecek

Soma’lı oyuncu yeni sezonda İzmir takımının formasını giyecek.

Geçtiğimiz sezon Onur Dönmez ile birlikte dönüşümlü olarak Turgutalp Spor kalesini koruyan Suat Tombul, İzmir Süper Amatör Lig takımlarından Aliağa Helvacı Spor‘a transfer oldu.

Daha önce Soma Zafer Spor, Somaspor, Denizli Sarayköy Spor, Karaelmas Spor, Bakır GB ve son olarak ta Turgutalp Spor’da görev yapan başarılı kaleci Suat Tombul, yeni sezonda Aliağa Helvacı Spor kalesini koruyacak.

Yeni takım, yeni heyecan

Transferiyle ilgili düşüncelerini paylaşan kaleci Suat Tombul “Benim için yeni bir takım, yeni bir heyecan, yeni bir serüven bundan dolayı çok mutluyum ve birazda heyecanlıyım. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

Suat Tombul’un Kariyer Geçmişi

Soma Zafer Spor Ve Gençlik Filiz Lisans 19.04.2017
Soma Zafer Spor Ve Gençlik Amatör Vize 29.09.2017
Soma Zafer Spor Ve Gençlik Amatör Vize 13.09.2018
Somaspor Amatör Transfer 05.09.2019
Denizli Sarayköy Spor Amatör Transfer 04.11.2021
Soma 301 Karaelmas Spor Amatör Transfer 03.03.2022
Bakır Gb. Amatör Transfer 13.10.2022
Turgutalp Gençlik Ve Spor Amatör Transfer 09.02.2023

somadaspor

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN