Yeni Sezon Öncesi Son İki Maça Çıkacağız

Yeni Sezon Öncesi Son İki Maça Çıkacağız

Somaspor yeni sezon öncesi son iki hazırlık maçından ilkini Akhisarspor ile evinde oynayacak.

Önce Soma daha sonra Bolu ve tekrardan Soma’da hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekibimiz Somaspor, lig öncesi son iki provasını 3.Lig 3.Grupta mücadele edecek komşumuz Akhisarspor ve 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından  Teco Karacabey Belediyespor ile gerçekleştirecek.

Somaspor-Akhisarspor

Siyah-beyazlılar, birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını noktalayarak 29 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon hazırlıklarında son aşamaya geldi. Lig öncesi son dönem hazırlıklarını TFF Soma Belediye Tesislerinde sürdüren siyah-beyazlı ekibimiz, 13 Ağustos Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda saat 18.00’da Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

Teco Karacabey Belediyespor-Somaspor

Akhisarspor maçıyla 8.maçını tamamlayacak temsilcimiz Somaspor, hazırlık kapsamındaki son maçını 20 Ağustos Cumartesi saat 20:00’da 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından  Teco Karacabey Belediyespor ile deplasmanda gerçekleştirecek. Bu karşılaşma aynı zamanda ligin ilk haftasında evimizde oynayacağımız Batman Petrolspor maçının provası anlamına gelecek..

somaspor antrenörler

Hazırlıklar Sürüyor

Öte yandan TFF .2.Lig’in başlamasına sayılı günler kala Somaspor’da çalışmalar devam ediyor. Siyah-beyazlılar TFF Soma Belediyesi Tesisleri’nde hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür ve yardımcıları Mahir Çeneli, Mustafa Şen, kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan ve Atletik Performans antrenörü Anıl Çırıkoğlu gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar yorucu olduğu kadar bir o kadarda eğlenceli geçiyor..

Kombineler Satışa Çıktı

Somaspor Kulübü, sosyal medya adresinden2022-2023 sezonu kombine kartlarının genel satışının başladığını duyurdu.

Sosyal medya adresinden yapılan açıklamaya göre, ”2022-2023 sezonunda kombine bilet alıp takımımın yanındayım diyen bütün taraftarlarımıza lisanslı takım forması hediye edilecektir”ifadeleri yer aldı.

Siyah-beyazlı kulüp Protokol Kombine biletlerin fiyatını ise 1000 TL olarak belirledi.

İRTİBAT TEL:0539 332 5898-0532 173 6169

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN