Yeni Anadolu Turnuvanın En Kaliteli Takımı Değil

Yeni Anadolu Turnuvanın En Kaliteli Takımı Değil

Yeni Anadolu Maden: Belki turnuvanın en kaliteli takımı değil, ancak takım oyununu en iyi oynayan ekiplerinden bir tanesi.

Yeni Anadolu Maden Futbol Takımı

Dün de takım olarak çok iyi mücadele ederek haklı olarak çeyrek final biletini kaptılar. Zaten takım savunmasını iyi yapan bu ekibe birde Kaptan Ömür Gündüz‘ün bu seneki müthiş performansı eklenince rakip hücumcular için kabus yaşanıyor desek yanlış olmaz.

Takımda çalışkan oyuncuların çokluğu hücum için yeterince alternatif vermesine karşın gol yollarında yaşadıkları aksilikler Yeni Anadolu’nun tek handikabı. Şarlo‘nun (İsmail Şarlayan) kalitesi belli ancak bu sene biraz şanssız olduğunu düşünüyorum. Fiziken iyi görünüyor ve çok istekli oynuyor ama nedense gol bulmakta biraz zorlanıyor.

Özkan Öztürk takımın beyni her atakta top mutlaka onun ayağına değiyor. Süleyman Aktuğ bu maçta biraz etkisiz kalsa da grup maçlarında çok iyiydi ve takımı adına çok faydalı oynadı. Hüseyin bitirici olmasa da sürekli oyunun içinde ve çok gayretli. Gürkan Efe ve Ali Akgün bekte gösterişsiz ama sağlamlar. Faruk Ural tam bir atom karınca her takıma lazım.

Kubilay Karpuz desen çok yetenekli ve bu sene yeterince pozitif oyun oynuyor. Atak başlatıyor, asist yapıyor, gol atıyor… ‘ee daha ne olsun’.

Kaleci Mehmet Bilal tam bir futbol aşığı ve tüm turnuvalar tarihinin en iyi kalecilerinden. Kısacası Yeni Anadolu turnuvanın kalburüstü ekiplerinden. Şampiyon olurlar mı bilemiyorum ama sonuna kadar mücadelenin içinde olacaklardır.

Esnaf Spor güçlü rakibine karşı hücumda çoğalamayınca pozisyon üretmekte zorlandı. İyi defans yapan bir takıma karşı hücum varyasyonlarında üretkenliğiniz yoksa, üstüne forvetiniz sakatsa zorlanmanız doğal olacaktır. Ahmet Bayrak‘ın zaman zaman hücuma çıkışları dışında Yeni Anadolu takımını zorlayamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Turnuvaya veda eden Esnaf Sporu iyi niyetli oyunları için tebrik ederim. Kalın sağlıcakla…Çetin İlgör (Tüm👉 yazılarına göz at)

NOT: Karşılaşmaya ait fotolar cevsam ınstagram ve somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir. Ayrıca maçın geniş detayları için 👉 şuraya, 🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN