Yeni Anadolu-Tes İş ve Nakliyeciler-ELİ (1)

Yeni Anadolu-Tes İş ve Nakliyeciler-ELİ (1)

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvası 4.hafta 4.gün Yeni Anadolu-Tes-İş ve Nakliyeciler-ELİ (1) maçlarına kısaca değindi.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun değerlendirmesi şöyle: Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için ”Kim bu Mahallenin Delisi?” cevap arıyorsanız buraya tıklayınız!

Günün ilk maçında favori olan Yeni Anadolu Tes İş takımını 4-1’le geçdi. maçı izleyemedim kusura bakmayın.. ama sülo sen kesin iyi oynamışsındır. 😀 yeni anadolunun son maçı liderlik maçı olan eli 1 kaldı. başarılar..

İKİNCİ MAÇ TAM DEDİĞİMİZ GİBİ OLDU.

İlk yarı eli ikinci yarı nakliyeciler oynadı..
ilk golü kemalin ayağından bulan nakliyeciler ; kapanmaya çalışdıkca kalesinde önce Gürkan dan sonra o dakikaya kadar sahanın iyisi olan tugay dan ve yıllanmış forvet mehmet bayri den kalasinde gol görünce moraller bozuk devreye girmiş oldu…

Hafta içi hocasıyla yollarını ayıran nakliyeciler elinde kırık olması sebebiyle bu görevi avusturya ya layık gördü.. avusturya stopere ismail burak onun önüne de stoperi barışı koyunca arka tarafı daha sağlama aldı. israfil rakip kaleye yaklaşdırınca da oyun üstünlüğünü eline almış oldu önce bülent in harika ve bi o kadar şık golüyle 3 2 ye getirdi. maçda baskıyı arttırmaya giderken 4 eli 1 e yakalanan nakliyeciler tugayın güzel (ama Gürkan a atsa daha iyi olurdu) dediğimiz pozisyonda KALECİ SEFA HARİKA ÇIKARDI..

2 dakika sonra sahanın oyun anlamında silik oyuncularından KEMAL AKSOY la ikiyide bulunca beraberliği yakalamış oldu.. son dakikalarında serbest vuruşu da değerlendiremeyen nakliyeciler 1 puanı aldı..

Grupda ki sıralaması için eli1 yeni anadolu maçının sonucunu beklemeye başladı bile.. Bu grupda ki tüm takımlara başarılar güzel maç içinde eli 1 ve nakliyeciler takım oyuncularına teşekkürler..

Birde nakliyeciler kenar yönetiminde bulunan üstat avusturya ya alkış diyorum.. ismail stopere barış mevkisi olan ön liberoya gelince rakibi iyi bozmuş oldu. TEŞEKKÜRLER beyler..Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN