Yeni Anadolu-Nitromak ve Nakliyeciler-Tes İş Maçlarına Dair

Yeni Anadolu-Nitromak ve Nakliyeciler-Tes İş Maçlarına Dair

Mahallenin Delisi Laz İbo, dün oynanan Yeni Anadolu-Nitromak ve Nakliyeciler-Tes İş maçlarını değerlendirdi.

Yine her zamanki gibi yazılarında noktası ve virgülüne dokunmamıza izin vermeyen Mahallenin delisi’nin karşılaşmalara dair yaptığı değerlendirmeler..  Not: Bilenler bilir bilmeyenler için ise  ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap için buraya tıklayınız!

A GRUBUNDA FAVORİLER KOLAY KAZANDI.

günün ilkmaçında yeni anadolu takımı nitromak takımını ilk yarı bulduğu gollerle kolay geçdi.. dediler ben ikinci yarı sonlarda geldim. ilk yarıyı göremedim ama geldikden sonra dikkatimi çeken şey ise yeni anadoludan ömer faruk bi alt yapısı olduğu kesin oyunu çok iyi bildiği de aşikar pozisyon alışı yönlendirişi takımı adına iyiydi lakin vucut daha hazır değil oda belli.. bu sezonun sonlarına doğru yada önümüzdeki sezona iyi hazırlanırda bu adam çok can yakar tebrikler kardeşim.. nitromak hazırlık maçın da bana iyi görüntüler vermişdi ama bişiler yolunda gitmiyo sanırım iki maç puan yok inşallah herşey yoluna girer ama işleri baya zora sokdular şimdiden.. başarılar beyler..

EVET beyler grubun ikinci maçı ilk takımım nakliyeciler ile şampiyonluklar kupalar kaldırdığım tes iş takımı arasında oynandı. çok değişik duygular yaşadım kenarda. maçın da favorisi olan nakliyeciler maçın başından sonuna kadar üstün oyununu rakibe kabul ettirdi ve maçı rahat kazandı. benim gibi saha da oynayan nakliyeciler takımının başarılı orta saha oyuncusu israfil de eski takım arkadaşlarına karşı oynamanın burukluğunu yaşadı…bu sene son dakika da takım çıkarmaya karar veren ve eksikleri olan TES İŞ takımını centilmen oyunu ve skora bakmaksızın mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.

bide ilerleyen yaşı rahatsızlıkları olmasına rağmen as kalecinin özel sebeplerden dolayı maça geç gelmesinde kaleye geçen soma nın panteri eski antrönörüm( geçmişde çok güzel kaleciydi 2009 2010 2011)zafer abimi takımı yanlız bırakmadığı için alkışlıyorum.. .. nakliyeciler takımı maça kısa paslar ve küçük üçgenler kurup araya merti ve bülenti kaçırarak başladı ve kemalle kilidi açdıkdan sonra mert ve bülentle farka gitmesini bildi.. özellikle bu oyunda mert in büyük rolü var tebrikler güzel kardeşim başarılar..

ATA 30 metre geri gelip defansa yardım etmeni es geçmicem benim için şimdiden haftanın geri dönüşlerin de ENlere girdin kardeşim. 😀😀😀

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN