Yeni Anadolu Madencilik’te Hedef, İlk Dört

Yeni Anadolu Madencilik’te Hedef, İlk Dört

Kaymakamlık Futbol Turnuvasına bir yıl aranın ardından yeniden katılma kararı alan Yeni Anadolu Madencilik’te hedef, ilk dört takım arasında yer almak. 

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının başlamasına 36 gün kala takımlar hazırlıklarını sürdürüyor. 2022’de 28’ncisi düzenlenen turnuvanın çeyrek finalinde İmbat Madencilik’e Uğur Aksoy’un attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 mağlup ayrılan Yeni Anadolu Maden geçen sezon ki turnuvaya katılmamıştı.

Bir yıllık aranın ardından turnuvaya yeniden katılma kararı alan siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına antrenör Faik Ay idaresinde yoğun tempoda yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

7 Ayrı Takımdan 9 Oyuncu

Geçen Sezon farklı takımlarda oynayan 9 oyuncu bu sezon Anadolu Maden’in başarısı için ter dökecek. İşte takım sorumluluğunu Yeni Anadolu İşletme Müdür Yardımcısı Ümit Şahin, antrenörlüğünü ise yılların tecrübeli ismi Faik Ay‘ın yaptığı Anadolu takımının geçen sezon farklı takımlarda oynayan dokuz oyuncusu şöyle:

  • İsmail Şarlayan (Esnaf Odası)
  • Özkan Öztürk (İmbat Egespor)
  • Kubilay Karpuz (Esnaf Odası)
  • Mehmet Bilal (Maden-İş)
  • Süleyman Aktuğ (Nitromak)
  • Hüseyin Topan (Huzurevi)
  • Gürkan Efe (Nakliyeciler)
  • Faruk Ural (Eli 1)
  • Ömür Gündüz (Eli 1)

3 Hazırlık Maçı Oynadılar

Yeni Anadolu 3-2 Ticaret Odası
Yeni Anadolu 5-3 Devlet Hastanesi
Yeni Anadolu 5-1 Esnaf Odası

Yeni Anadolu Madencilik Takım Kaptanı Ömür Gündüz

Ömür Gündüz: “Heyecanla Yeni Sezonu Bekliyoruz”

Yeni Anadolu Madencilik takım kaptanı Ömür Gündüz, bir yıl aranın ardından yeniden toparlandıklarını belirterek, “Takımımız, antrenörümüz Faik Ay idaresinde yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Aramıza katılan yeni arkadaşlarla güçlü bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Yeni Anadolu kupada oynadığı pozitif futbol ile dikkat çeken takım olacaktır. Takımımızla birlikte turnuvaya katılacak tüm takımlara kazasız-belasız bir sezon diliyorum” diye konuştu.

🏆 Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

Halim Kaynak

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN