Yeni Anadolu 2-1 Nakliyeciler

Yeni Anadolu 2-1 Nakliyeciler

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında ikinci günün ilk karşılaşması A-grubunda Yeni Anadolu Madencilik ve Nakliyeciler Kooperatifi takımları arasında oynandı.

Teiaş sahasında saat 17:00’da başlayan karşılaşmayı Manisa İl Hakemlerinden Ali Tuncer yönetti. A-grubunun iki kuvvetli takımının karşı karşıya geldiği müsabakada gülen taraf 2-1’lik skorla yeni Anadolu Maden oldu.

BORA BİLGENERKaptanlarını unutmadılar!

Yeni Anadolu Madencilik’li futbolcular geçtiğimiz yıl kalp krizinden hayatını kaybeden takım kaptanları Bora Bilgener için sahaya taşıdıkları ‘‘SAHADA EŞİT, CENNETTE BİR FAZLAYIZ. KALBİMİZDESİN BÜYÜK KAPTAN UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”  yazılı pankart ile çıktı. Duygusal anların yaşandığı karşılaşma öncesinde yıllarca turnuvanın içerisinde aktif rol oynayan ve oynadığı başarılı futbolu ile zihinlerde yer eden Bora Bilgener kardeşimize bir kez daha Alllah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.

NAKLİYECİLER YENİ ANADOLU

Nakliyeciler iyi başladı, sonunu Anadolu Madencilik getirdi.

Yeni Anadolu Madencilik karşısında 10.dakikada kaleci Sefa’nın Uğur’un penaltısını çıkarması ve akabinde Kemal’in asistinde Bülent’in golüyle 1-0 öne geçmelerine rağmen Kubilay ve Salih’in gollerine engel olamayan Nakliyeciler iyi başladıkları maçı mağlubiyetle kapadılar. Nakliyeciler takımında mağlubiyetten ziyade Avusturya ve Fatih Kaya’nın sakatlıkları her şeyin önüne geçti. Avusturya ve Fatih’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YENİ ANADOLU

Maçta penaltı kaçırmaları ve geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan Yeni Anadolu Madencilik, zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılmasını bildi. Siyah-beyazlıları zorlu maçta üzen olay ise defansın önemli ismi Ömür Gündüz’ün maçın başında sakatlanıp oyundan çıkması oldu.  İbrahim Taş’ın öğrencileri,  gruptaki ikinci karşılaşmasını 16.05.2022 Pazartesi günü saat 17:00’de Nitromak ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.

 

NAKLİYECİLER

Nakliyeciler ise gruptaki ikinci maçlarını 16.05.2022 Pazartesi günü saat 18:30’da Tes-İş Sendikası ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak..

emre erşin

Emre Erşin, ”Nakliyeciler gibi kuvvetli bir takıma karşı alınan galibiyet anlamlıydı”

Yeni Anadolu Maden Takım sorumlusu Emre Erşin, bir üst guruba ulaşmak için önemli eşiği geçtiklerini söyledi. Erşin, “Uzun zaman sonra tekrar futbolla beraber olmak insanların bir arada olması hepimize iyi geldi.
Maça gelirsek iyi başladık penaltı ve bir çok pozisyon bulduk ilk yarı gol sesi çıkmadı ikinci yarıda yediğimiz golden sonra takımımız çok iyi reaksiyon gösterdi bulduğumuz iki golle gelip geldik sahada ki mücadele için hem takımımızı hemde Nakliyeciler takımını tebrik ederim. Maçın son dakikasında sakatlanan Fatih Kaya abimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”dedi.



doğan gülşen

Doğan Gülşen, ”Sakatlıklar oyun kurgumuzu bozdu”

Nakliyeciler Teknik Sorumlusu Doğan Gülşen maç sonu yaptığı açıklamada: ”İstediğimiz hazırlıkları yapamadan kadro olarak ideal 9 belirlemede forma sakatlıklardan dolayı İstediğimiz şekilde sahaya çıktık diyemeyiz. Zaten bunun turnuvada oynarken düzeleceğini İstediğimiz oyunu burada oynayacağımızı saha olarak daha kaliteli oyun çıkaracağımızı biliyorduk öylede oldu..

Denk kuvvetlerin karşılaşmasıydı rakibi biliyorduk ne oynadıklarını nasıl oynamamız gerektiğini de biliyorduk. Her şey istediğimiz gibi gitti. Öne geçtik. İkinci yarı ne zaman sakatlıklar oldu top tutamaz olduk bu yüzden kenarda sakatlıklardan dolayı oyuna geç aldığımız Orhan hoca gibi oyuncuları içeri atsak ta verimlilik konusunda rakibin öne geçmesi dolayısı ile kapanması yorgunlukların olması sonucu maçın sonunda etkili olamayacak maçı kaybettik..

İyi maç olduğunu düşünüyoruz yediğimiz goller tamamen futbol şans faktörü diyebilir izleyenlerin keyif aldığı bir maçtı ama hakemin biraz sertliğe müsamaha gösterdi iki oyuncumuzu kaybettiğimiz hataların neler olduğunu tespit edip önümüzdeki maça hazırlayacağız.”diye konuştu.

ALİ TUNCER HAKEM

Yeni Anadolu 2-1 Nakliyeciler

SAHA:Teiaş
HAKEM:Ali Tuncer
YENİ ANADOLU:Bilal-Ömür-Faik-Olcay-Faruk-Uğur-Salih-Kubilay-Süleyman
YEDEKLER:Ö.Faruk, Ali, Hüseyin, Aykut, Ramazan, Gürkan, Ali, Emrah, Murat, Mustafa,İbrahim
ANTRENÖR: İbrahim Taş

NAKLİYECİLER:Sefa-Tayfur-Fatuh-İsrafil-Barış-Avusturya-Kemal-Mert-Bülent
YEDEKLER: Erdinç, Savaş, İsmail, Tamer,İ.Güleç, Tuncay, Hasan
ANTRENÖR:Doğan Gülşen
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Kubilay Karpuz, Salih Marangoz (Yeni Anadolu), Bülent Sözüer (Nakliyeciler)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

NOT:Karşılaşmanın resimleri ”FOTO GALERİ” Bölümüne yüklenmiştir.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN