Yasin Abdioğlu ve Erhan Şentürk Çekişmesi Sürüyor

Yasin Abdioğlu ve Erhan Şentürk Çekişmesi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta takımların şampiyonluk , play-off ve ligde kalma mücadeleleri kıyasıya sürerken, futbolcular ise gol krallığı için yarışıyor

Kral adaylarından 1461 Trabzon’dan Yasin Abdioğlu bir, Afyonspor’dan Erhan Şentürk haftayı iki golle tamamladı.

Grupta şampiyonluk için lider Sakaryaspor’un dört puan gerisinde ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon’da, Yasin Abdioğlu gol krallığı yarışında 29.hafta sonunda 20 golle zirvede yer aldı. Yasin Abdioğlu’nu 19 golle Afyonspor’dan Erhan Şentürk takip etti.

Yasin ve Erhan’ı 12’şer golle; Sakaryaspor’dan Ozan Sol, 1461 Trabzon’dan Musa Caner Aktaş, Vanspor’dan Hamza Küçükköylü ve Adıyaman FK’dan Cengiz Akgün takip etti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN