Yasin Abdioğlu, Somaspor’u Sırtlıyor

Yasin Abdioğlu, Somaspor’u Sırtlıyor

Somaspor’un başarılı forveti Yasin Abdioğlu attığı goller ile takımını sırtlamaya devam ediyor.

2.Lig Kırmızı Grupta geçen haftayı 2-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyeti ile puan cetvelinde üç basamak yukarı tırmanıp 10.sıraya yerleşen Somaspor’da, Yasin Abdioğlu attığı goller ile takımını sırtlamaya devam ediyor

Ligde geride kalan 9.hafta sonunda bütün maçlarda sahaya ilk on birde çıkan ve toplam 791 dakika süre alan Yasin Abdioğlu oynadığı başarılı futbolunu attığı goller ile süslemeye devam ediyor.

Yasin Abdioğlu, Attığı gollerle Somaspor u Sırtlıyor

Gol Krallığında Erhan Şentürk ile birlikte zirvede yer aldı.

Takımının attığı 13 golün yedisine imza atan Yasin Abdioğlu 9.hafta sonunda gol krallığı yarışında Afjet Afyonspor’dan Erhan Şentürk ile 7 golle zirvede yer aldı. Geçen hafta Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kahramanmaraşspor maçında alınan 2-0’lık galibiyetle başrol oynayan Yasin Abdioğlu attığı iki golle gol sayısını 7’ye yükseltti.

23 Yaşındaki başarılı forvet geride kalan 9 haftanın birinci hafta Niğde Anadolu FK, dördüncü hafta deplasmanda oynanan Diyarbekirspor, 6.hafta deplasmanda oynanan Sakaryaspor ve sekizinci haftada yine deplasmanda oynanan Serik Belediyespor maçlarını es geçmiş diğer 4 hafta da; Adıyamanspor’a (1), Afjet Afyonspor’a (2), Ergene Velimeşespor’a (1), Turgutluspor’a (1) ve son olarak Kahramanmaraşspor’a 2 toplamda ise 7 gole ulaştı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN