Yarın Test Maçına Çıkıyoruz

Yarın Test Maçına Çıkıyoruz

Yarın hasret bitiyor.. Somaspor için, taraftar için buluşma vakti. Yeni sezon yeni lig için artık geri sayım başladı, heyecanlı olmamak elde değil..

Geçen sezon 3.lig şampiyonu Somaspor, yeni transferleri ile görücüye çıkıyor. Hem de sezon için test maçına.. Her ne kadar iyi hazırlanıp yaptığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar Pazar günü artık geride kalıp yeni sezon için ciddi sınav vereceği 2.lig serüveni başlıyor..

Gidenler gelenler oldu normaldir ama bunun takım üzerindeki durumu gözlemlemek Pazar maç ta olacaktır gerçi maçlar diyelim önümüzdeki haftalar takımımızın nasıl bir sezon geçireceği hakkında kanıya varacağımız maçlar oynandıkça göreceğiz..

HAKKI GÜLTEKİNİçerde başlasak ta günümüz futbolu artık İçerde dışarıda maçların güç dengesinin iyi takım olduğunda fark etmiyor. Takımımız yaptığı transferlerin uyumu bakımından ilk haftaların önemli olduğunu düşünebiliriz bunun için dengeli ne yaptığını bilen bir takımımız olduğunu hazırlık maçlarından aldığı sonuçlarla biraz olsun gözlemleyebildik. Onun için takımımızın ilk maç nezninde izlemek gerekiyor. Destek çok önemli. İlk maç seyirci de iyi olmalı onlar eğer taraftar desteğini görürse ilk maç özelinde başlangıç iyi olacaktır..

Yeni transferlerin ilk maçı olduğu için taraftar çok destek olmalı geldikleri yerin güzel bir yer olduğu izlemi ni vermeliyiz onların ilk maç olduğundan rahat bir maç çıkarıp etkili olmaları tribünden gelecek destekle artacaktır bunu onlara yaşamalıyız.

Ne olursa olsun iyi başlangıç geçen yılın şampiyonu takımımız için çok önemli, yeni transferler için çok önemli, bir uzun lig için çok önemli, özlem duyduğumuz lig için önemli.

Değişen oyuncu grubundan sonra oynadığımız hazırlık maçlarında alınan sonuçlar yapılan transferlerin istenilen seviyede olup olmaması ikinci ligde nasıl bir takım görüntüsü verecek görmek bakımından sistem takımın halkalarının değişiminde oluşacak yeni oyun planı ne durumda görmek takımımız neler yapabilecek lig sıralamasın da nerelerde oluruz göreceğiz..

SUAT GÜNDOĞANTransferlerin tutmasının en önemli etken olduğu bir gerçek.. Bu transferlerin bir plan program çerçevesinde yapıldığı görülmekte onun için sistemle ilgili sorun oluşmazsa ki öyle takımın iskeleti olan oyuncu grubu kalede Tunay defans hattı zaten en iyi stoperler Onur gelene kadar Melih, İbrahim ve Mustafa orta saha Oğuzhan ve Özcan. Kanatlarda Uğur Can ve Enes Golcü transferi yeni yapıldı.Yasin Abdioğlu Akhisar maçında 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti inşallah böyle devam eder. Neticede geçen yıldan iyi futbolcularımız olması ve yeni transferlerin uyumu ile iyi başlangıç yapıp iyi yerlerde bitirmek için Somasporumuza başarılar diliyoruz yeni sezon için..Sevgilerle Doğan Gülşen

 

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN